Deteriorarea touchscreen-ului iPhone-ului fara geam de protectie

0 Shares
0
0
0

deteriorarea-touchscreen-ului-iphone-ului-fara-geam-de-protectieDaca aveti un iPhone, veti fi foarte atent sa ii oferiti protectie maxima, care poate fi asigurata in moduri diferite, dintre care daca achizitionati un geam de protectie iPhone veti fi destul de asigurat ca telefonul dumneavoastra nu se va deteriora in caz de accidente.

Vom detalia despre situatiile in care touchscreen-ul unui iPhone care nu are geam de protectie este avariat.
Touchscreen-ul sau ecranul tactil este partea cea mai importanta, pentru ca aici este interfata pentru aplicatii si prin acesta functioneaza iPhone-ul.

Daca acest panou tactil este spart, sau zgariat sau deteriorat intr-o forma sau alta, nu mai raspunde la comenzi, poate sa nu mai afiseze nimic, dar se poate auzi sunetul de pornire, sau nu raspunde in unele cazuri partial, in alte cazuri in totalitate. Trebuie cu siguranta reparat.

De ce a ajuns in asemenea stare? Se poate sa fie din cauza ca iPhone-ul a fost scapat pe jos sau a fost trantit. Uneori o apasare prea brutala pe ecran poate deteriora touch-ul si categoric lichidele pe ecran strica telefonul.

Ce s-ar fi intamplat daca avea un geam de protectie? Cu siguranta, daca ar fi cazut, si ar fi avut geam de protectie, acesta ar evita spargerea touchscreen-ului. Geamul ar proteja si in cazul in care ar curge apa pe ecran, sau daca telefonul ar fi trantit.

Oricat de mult ar incerca un posesor de iPhone sa protejeze telefonul doar fiind foarte atent si sperand ca nu il va scapa, sau ca niciodata nu se vor intampla evenimente neplacute, este aproape greu de crezut ca un astfel de gadget care este utilizat in orice situatie, acasa, la serviciu, in masina, prin magazine, nu va suferi la un moment dat cel mai mic accident, si nu neaparat din neatentie.

Se poate intampla pur si simplu, poate doar aluneca, si din pacate, touchscreen-ul se poate sparge, fara geam de protectie. De aici incepe munca cu recuperarea piesei, cu cautarea unui service foarte bun, cu timp pierdut si bani, cu imposibilitatea de a folosi telefonul care este atat de necesar.

Desigur ca nu era deloc o problema daca iPhone-ul era protejat cu un geam de protectie iPhone caz in care, chiar daca s-ar fi intamplat situatiile de mai sus, prin functia acestui geam, se garanteaza ca nu se mai deterioreaza touchscreen-ul.

In consecinta, la achizitionarea unui iPhone, imediat trebuie sa cumparati si geamul de protectie, ca o garantie a utilizarii in siguranta a telefonului dumneavoastra. Producatorii se intrec in a oferi cele mai diverse si rezistente materiale din care este fabricat acest geam de protectie, si cerceteaza noi materiale, pentru ca inca nu au ajuns la o garantie de 100%, ci la o garantie destul de apropiata de aceasta.

Nu trebuie sa lasati iPhone-ul dumneavoastra fara protectie, acest aspect este unul extrem de important, nu mai trebuie sa existe telefoane fara geamuri de protectie.

Oricine va achizitiona geam de protectie, va fi mai mult decat incantat de functiile acestuia si mai putin stresat ca s-ar putea intampla vreun accident care sa afecteze functionalitatea iPhone-ului.

0 Shares
You May Also Like