Este rentabil sa cumparati un HUAWEI nova lite 2?

Este rentabil sa cumparati un HUAWEI nova lite 2?

0 Shares
0
0
0
Este rentabil sa cumparati un HUAWEI nova lite 2?

Foarte multe persoane care au nevoie de un smartphone nou in prezent, isi indreapta atentia spre dispozitivele Huawei. Este firesc acest lucru, in conditiile in care un telefon Huawei dispune de specificatii similare dispozitivelor Samsung, dar este mai ieftin. In plus, si in ceea ce priveste designul, telefoanele Huawei au un mare avantaj.

Utilizatorii care au nevoie de un smartphone nou, isi pot indrepta atentia spre un telefon Huawei nova lite 2. Vom discuta despre acest smartphone in randurile urmatoare, si veti afla daca este rentabil si pentru dvs. sa cumparati un asemenea dispozitiv.

Marimea si greutatea HUAWEI nova lite 2

Corpul HUAWEI nova lite 2 are o inaltime de 147.2 mm, o latime de 72.9 mm, o grosime de 7.6 mm si o greutate de 147 grame. De asemenea, dimensiunea ecranului este de 5,65 inch. Dimensiunea sa este mare in comparatie cu telefoanele inteligente normale.

Desi poate fi usor dificil de utilizat cu o mana, ecranul este mare si usor de vazut, iar acesta este unul dintre motivele datorita caruia multi utilizatori isi aleg un astfel de smartphone.

Este recomandat celor care doresc ecrane mari in loc sa opereze cu o singura mana. Acesta cantareste aproximativ la fel cat un smartphone mediu, si este usor de manevrat.

Afisarea HUAWEI nova lite 2

HUAWEI nova lite 2 are un ecran TFT cu o rezolutie de 2160 x 1080. Comparat cu telefoanele inteligente normale, ecranul sau este relativ frumos. Afiseaza imagini grozave chiar si in momentul in care este aproape, cum ar fi de exemplu atunci cand il utilizati pentru VR.

Durata de viata a bateriei HUAWEI nova lite 2

HUAWEI nova lite 2 are o capacitate a bateriei de 3000mAh. Capacitatea bateriei este putin mai mare decat cea a telefoanelor mobile standard, si cu siguranta va rezista o zi intreaga utilizarii dvs.

Capacitatea de procesare a HUAWEI nova lite 2

HUAWEI nova lite 2 foloseste procesorul HUAWEI Kirin 659 cu 2.36GHz + 1.7GHz × 8 (OctaCore). Capacitatea de memorie RAM este de 3 GB. CPU-ul sau are performante mai bune decat telefoanele inteligente normale.

Desi acest nivel de performanta poate fi excesiv, este ceva care ar fi de apreciat atunci cand va bucurati de jocuri 3D. In plus, acesta are ceva mai multa memorie, si este mai mult decat adecvat pentru utilizare generala. Majoritatea jocurilor pot fi probabil savurate confortabil.

Aparatul foto HUAWEI nova lite 2

HUAWEI nova lite 2 are o camera din spate de 13 MP. Camera frontala are 8 MP. Camera foto din spatele dispozitivului are performante ceva mai bune in comparatie cu telefoanele inteligente normale. Fara doar si poate, acest telefon Huawei este capabil sa faca poze de o calitate satisfacatoare aproape tot timpul.

Performanta camerei frontale este aproximativ aceeasi ca a unui smartphone standard. Calitatea imaginii pentru fotografiile la distanta mai lunga este satisfacatoare, dar, in general, nu exista probleme cu fotografiile la distanta scurta.

Tinand cont de cele prezentate in randurile de mai sus, doar dvs. puteti stabili daca este rentabil sa cumparati un telefon Huawei nova lite 2, in momentul in care intentionati sa va schimbati telefonul.

0 Shares
You May Also Like