Este rentabila achizitia unui telefon Sony Xperia 1?

Este rentabila achizitia unui telefon Sony Xperia 1?

0 Shares
0
0
0

Este rentabila achizitia unui telefon Sony Xperia 1?
Fara doar si poate, la momentul actual smartphone-ul este dispozitivul fara de care viata noastra ar fi mult mai complicata. De ce am facut aceasta afirmatie? Pentru ca in viata de zi cu zi folosim aceste dispozitive in foarte multe scopuri (comunicare, vizionarea filmelor online, GPS, etc).

Persoanele care au nevoie de un nou smartphone, ar fi indicat sa isi indrepte atentia spre modelele de telefoane mobile Sony, iar unul dintre acestea este Xperia, (pentru ca au preturi mult mai atractive decat alte dispozitive de pe piata) despre care vom discuta in continuarea acestui articol.

Sony Xperia 1 cauta sa concureze direct in gama de smartphone-uri high end, cu alti producatori de top, pentru ca dispozitivul pariaza pe continut multimedia, pe ecosistemul de servicii al companiei japoneze si mai presus de toate o camera tripla in spate, chiar daca unele dintre smartphone-urile zilelor noastre sunt deja echipate cu cate patru sau cinci camere.

Sony Xperia 1 este echipat cu un procesor Qualcomm 855, 6GB RAM si 128GB spatiu de stocare total. Specificatiile high-end in 2020 pun Sony intr-o pozitie foarte confortabila, atata timp cat software-ul si experienta utilizatorului sunt ireprosabile.

Spatiul de stocare poate fi extins si cu un microSD de pana la 512 GB daca se doreste acest lucru, si in mod evident este perfect pentru cei care vor profita de camera prin inregistrarea de clipuri video sau pentru cei care aleg sa instaleze multe jocuri si care doresc salveze foarte multe fisiere in telefon, clipuri muzicale, etc.

Si…. probabil va intrebati in aceste conditii cum ramane cu autonomia? Ei bine, Sony Xperia 1 vine cu o baterie de 3.300mAh, un acumulator mai mult decat decent, dar ne uitam la un panou de 6,5 inchi cu rezolutie HDR 4K. Sony se ocupa de multe ori de autonomia de pe terminalele sale foarte bine.

Un ecran uimitor care inca nu renunta la cadre

Noul Sony Xperia 1 are ecranul ca predecesorul sau Sony Xperia XZ3; dar cu toate acestea, dupa vedem ca si-a schimbat nomenclatura pentru a simplifica numele un pic. Designul sau a fost de asemenea, usor modificat, acum noul stil al brandului japonez se numeste “The Ultimate Wide” si printre principalele sale caracteristici, propriul nume indica faptul ca este mai intins decat oricand.

Un telefon care iese in evidenta pentru inaltimea sa si cat de ingusta este prin furnizarea acestui format, si mai ales prin pastrarea cadrelor in sus si in jos pe ecran, ceva care cu siguranta il face mai lung.

Raportul ecranului acestui nou Xperia 1 este de 21:9 si ne confruntam cu un panou OLED cu rezolutie 4K HDR. Fara a include o crestatura sau perforatie pe ecran care strica experienta de vizionare, acest ecran promite o calitate foarte buna de vizualizare.

Pentru a profita de acest ecran, sistemul de operare a fost de asemenea adaptat usor. Gesturile de navigare Android 9 pot fi acum utilizate, iar din bara laterala puteti accesa cele mai utilizate aplicatii pentru acces cu o singura mana.

Formatul 21:9 este de asemenea, deosebit de util atunci cand se utilizeaza aplicatii. Puteti utiliza doua aplicatii simultan in multitasking datorita faptului ca ecranul este impartit in doua pentru acele momente.

Trei camere in spate, in cele din urma

Una dintre cele mai importante modificari pe care le vedem in acest nou Sony Xperia 1 se afla pe spate. Sony a facut in cele din urma salt (salt triplu) la toate cele trei camere. O camera standard, una cu unghi larg si un teleobiectiv.

Aceasta configuratie se gaseste de obicei in sistemele de camere triple si Sony a optat pentru 12 MP pe toti cei trei senzori. Ce vor aduce? Claritate, imbunatatiri ale zoomului si fotografii mai bune in conditii de lumina scazuta. Trebuie sa vedeti se comporta software-ul, intr-un moment in care fotografia computationala este mai importanta ca niciodata.

0 Shares
You May Also Like