Este rentabila achizitionarea unui smartphone Samsung j320?

Este rentabila achizitionarea unui smartphone Samsung j320?

0 Shares
0
0
0

Persoanele care au un buget limitat pentru achizitionarea unui smartphone, cu siguranta vor trebui sa se multumeasca cu un smartphone low cost, iar Samsung j320 poate fi solutia ideala.

Dispozitivul vine in intampinarea utilizatorilor cu un finisaj metalic uimitor, fara vreo proeminenta a camerei, iar ecranul de sticla 2.5D protejeaza afisajul de 5.0″HD pentru o durabilitate sporita.

Camera principala de 13MP F1.9, vine cu detalii imbunatatite si face fotografii clare chiar si in conditii de lumina scazuta. Mai mult decat atat, cu Galaxy J3 poti realiza selfie-uri luminoase, chiar si in conditii de lumina scazuta, toate acestea fiind posibile datorita LED-urilor frontale si blitului.

Memoria nu este una impresionanta, telefonul avand doar 2 GB memorie RAM, iar spatiul de stocare este de doar 16 GB, dar care se poate extinde pana la 256 GB cu ajutorul unui card de memorie.

Procesorul de 1.4 Ghz si capacitatea bateriei de 2400 mAh, reprezinta alte detalii interesante pe care trebuie sa le amintim in ceea ce priveste acest model de la Samsung.

Asadar, in ceea ce priveste specificatiile tehnice ale telefonului, acestea sunt mai mult decat decente in conditiile in care discutam totusi despre un smartphone low cost.

Ei bine, la fel ca alte telefoane insa, si acest dispozitiv poate ajunge rapid pe mana specialistilor dintr-un service gsm. Cei mai multi utilizatori nu isi protejeaza dispozitivele, asa ca in urma primului impact va fi nevoie de o inlocurie display Samsung j320.

Exista utilizatori care isi duc dispozitivele in service si din diferite alte motive si pentru alte reparatii, in ciuda faptului ca se ocupa exemplar de intretinerea smartphone-ului.

Uneori, dispozitivul se opreste brusc si utilizatorii incep sa isi faca griji. De precizat insa este faptul acest lucru pare a fi o problema obisnuita in zilele noastre, motiv pentru care puteti efectua anumite sarcini pentru a rezolva aceasta problema. In prima faza este indicat sa reporniti telefonul. Daca problema persista il puteti reseta pentru a reveni la setarile din fabrica. Daca problema persista insa, atunci in mod evident telefonul trebuie dus la service pentru remedierea problemei.

Eroare de detectare a cartelei SIM

Foarte multe telefoane cu Android se pot confrunta cu aceasta problema, asa ca este posibil ca si Samsung j320 sa aiba o astfel de problema. In primul rand este indicat sa verificati starea cartelei SIM. Daca aceasta nu este deteriorata dar nu functioneaza, o puteti introduce in alt telefon, iar daca in acel telefon va functiona, atunci cu siguranta telefonul Samsung j320 are o problema.

De-asemenea daca introduceti o alta cartela functionala in telefonul Samsung j320, iar acesta nu recunoaste cartela, atunci este clar ca problema este a telefonului, asa ca este necesar sa il duceti cat mai repede intr-un service gsm pentru ca specialistii sa se ocupe de remedierea problemei.

Ei bine, dupa cum se poate vedea, Samsung j320 este un telefon low cost, care la fel ca alte dispozitive poate avea diferite probleme, insa tinand cont si de specificatiile telefonului, si de pretul atractiv, dar si ca nu este obligatoriu ca aceste probleme sa iti afecteze telefonul, atunci putem spune ca da, este rentabil un asemenea telefon mobil de la Samsung.

0 Shares
You May Also Like