Generalitati despre Palo Santo

Generalitati despre Palo Santo

0 Shares
0
0
0

Generalitati despre Palo SantoCE ESTE PALO SANTO?

Palo Santo este un copac misticos care creste pe coasta Americii de Sud si este legat de tamaine, smirna si copal. In spaniola, numele inseamna literal “Lemn sfant”. Este parte a familiei de citrice si are note dulci de pin, menta si lamaie.

Multi sunt cei care folosesc Palo Santo pentru proprietatile sale de curatare energetica si de vindecare similare cu cele ale salviei si ale cedrului. Este considerat de catre multi ca fiind un medicament puternic care a fost popularizat pentru prezenta sa cereasca in pastrarea energiilor intemeiate si clare.

Daca discutam despre betisoare parfumate din palo santo, trebuie precizat ca acestea daca sunt arse, ofera un fum placut si proaspat, care functioneaza bine in indepartarea tantarilor si a altor insecte zburatoare. Acesta este motivul pentru care lemnul sfant este folosit de catre foarte multi dintre oamenii care traiesc in tari din America Latina, precum Ecuador sau Peru.

Palo Santo ofera un miros inaltator care va ridica vibratia in pregatirea pentru meditatie si permite o conexiune mai profunda cu sursa intregii creatii. Se mai spune ca Palo Santo imbunatateste creativitatea si aduce noroc celor care sunt deschisi magiei sale.

Palo Santo se foloseste in mod traditional pentru ameliorarea racelilor comune, simptomelor gripei, stresului, astmului, durerilor de cap, anxietatii, depresiei, inflamatiei, durerii emotionale si mult mai mult. Din palp santo se poate obtine si un ulei esential care este excelent pentru aromoterapie si poate fi utilizat si in timpul lucrarilor de masaj pentru a ajuta la vindecare.

Palo santo mai este renumit si pentru calmarea sistemelor imunitare si nervoase pentru recuperarea mai rapida a bolilor. In forma de ulei esential, acesta functioneaza bine pentru atenuarea mai multor tipuri de dureri fizice si inflamatii, si poate fi util chiar si pentru cei care se confrunta cu primele simptome ale cancerului.

Uleiul esential poate fi extras numai din copaci morti si ramuri cazute, folosind “Distilarea vaporilor” fara utilizarea de substante chimice sau solventi periculosi. Acest lucru asigura un produs de inalta calitate ingrijit cu dragoste si respect.

Instructiuni de ardere

Utilizati o lumanare sau o bricheta pentru a va aprinde betisorul de Palo Santo. Tineti betisorul intr-un unghi de aproximativ 45 de grade, indreptand varful spre flacara. Lasati-l sa arda timp de aproximativ 30 de secunde pana la 1 minut si apoi sa explodeze.

Deplasati-va in spatiul de lucru, acasa, in masina, in baie sau oriunde v-ar placea sa eliberati energia. Mirosul bogat va aduce si pace si claritate, impreuna cu sentimente bune. Cand ati terminat, plasati betisorul intr-un vas rezistent la foc, din metal, sticla sau lut. Stralucirea se va termina pe cont propriu daca nu veti sufla sa stingeti betisorul. Intotdeauna trebuie sa fiti foarte atenti atunci cand lucrati cu foc.

In cazul in care doriti sa aveti in casa betisoare palo santo, puteti sa le gasiti la diferite magazine din orasul in care locuiti, sau le puteti gasi la preturi atractive la diferite magazine online. Din fericire, aceste betisoare nu sunt greu de gasit in zilele noastre.

0 Shares
You May Also Like