Sfaturi de eticheta pentru a manca pizza

Sfaturi de eticheta pentru a manca pizza

0 Shares
0
0
0

Sfaturi de eticheta pentru a manca pizzaDaca vrei sa mananci pizza repede, o poti plia. Toppingurile. Locatia. Sosul. Bautura. Toate sunt manipulate in functie de preferintele personale. Si in timp ce nici o metoda nu este neaparat gresita, exista cu siguranta unele care va vor oferi mai multe delicii, branza, gust echilibrat, genul pe care o viseaza un adevarat fan al pizza. Asa ca ajungeti acolo unde Pizza pare sa primeze. Alegeti livrare pizza Sector 2 unde pizza este perfecta mereu.

O nota rapida despre furculite si cutite

Pune-le jos. Nu le cereti. Radeti de oamenii care le folosesc. Mananci o felie de pizza cu mana sau mainile. Iti ridici felia, o musti si o pui inapoi. Si continuati sa faceti asta pana cand felia de pizza a disparut. Este usor. Singura exceptie ar fi o placinta neapolitana, dar trebuie sa continuati sa cititi, deoarece exista un raspuns pentru ceea ce nu implica ustensile.

Cum sa va manevrati felia

Decizia initiala este modul in care tineti felia dvs., mai exact modul in care o impaturiti. De asemenea, simt ca este un moment bun sa mentionez ca nu mi-am dat seama cat de expus a fost pieptul meu de fiecare data cand am mancat cu mana. Iata cele mai frecvente si bizare abordari pentru plierea unei felii:

Unele felii au o crusta suficient de rigida pentru a mentine greutatea toppingului sau cel putin greutatea branzei si a sosului deasupra ei. Aceasta felie nu doreste sau nu are nevoie de ajutorul unei folii sau a unei indoiri puternice. Este perfecta cu identitatea sa agresiva, super-crocanta. Non-fold nu functioneaza cu felii care contin o tona de topping sau felii care au o baza mai delicata.

Vorbind despre felii mai delicate, daca tineti o felie fara a indoi coaja, varful va cadea. In acest scenariu, tineti felia mai sus decat fata dvs. si lasati-o sa cada in gura ca o cascada de pizza. In general, cu cat numarul de bauturi pe care l-ati consumat este mai mare, cu atat este mai probabil sa nu va doriti o pizza moale. Nu este bine sau nu este doar potrivit pentru situatie.

Indoirea completa

Iata ce spune un pasionat de pizza despre indoirea completa: “Uite, nu vreau sa jignesc pe nimeni aici, dar nu pot sa-mi tradez credintele personale. Daca iti indoi pizza pe deplin in jumatate, esti un animal nelegiuit. Ce faci? Iti place sa scarpini cerul gurii? Va place sa acoperiti peisajul de topping, facand imposibila planificarea corecta a caii in care va mancati felia pentru a obtine cele mai bune muscaturi? Crezi ca e un joc obisnuit? Crezi ca e un sandvis? Chiar ti-a placut pizza? Te rog, nu fa asta niciodata. Este o palma pentru fata pentru fiecare persoana din vecinatatea dvs., inclusiv pentru tine.”

Rularea

Acesta este modul in care gestionati corect o felie, mentinandu-va atat demnitatea, cat si feliile. O usoara indoire in crusta, creata cu presiune de degetul mare si degetul mijlociu (sub crusta) si cu degetul aratator (deasupra crustei) pentru o indoire partiala in crusta, creand un triunghi structural. Un triunghi este cea mai puternica forma.

0 Shares
You May Also Like