Greseli pe care trebuie sa le evite un administrator de site

0 Shares
0
0
0

Greseli pe care trebuie sa le evite un administrator de siteO creare site prezentare nu este un lucru pe care il poate face oricine, deoarece site-urile de prezentare trebuie sa fie create intr-un mod profesionist, astfel incat sa-i faca pe vizitatori interesati. Tot greul cand vine vorba de o creare site prezentare cade pe umerii web designerilor.

Acestia trebuie sa stie clar ce e de facut si trebuie sa creeze site-ul in asa fel incat vizitatorii sa nu intarzie sa apara. Ca sa nu dai gres in astfel de situatii, cel mai bine e sa angajezi o firma de renume din domeniu, o firma ca www.itexclusiv.ro. Intra chiar acum si vezi preturile, portofoliu  sau alte detalii importante pentru tine.

Profesionistii iti creaza un site, insa de administrarea lui tu trebuie sa te ocupi. Iata ce trebuie sa ai in vedere.

Poarta-te frumos cu clientii

Este deosebit de important sa te porti cu clientii frumos. Ei sunt cei care mentin afacerea pe care o ai. Fara ei, nu poti vinde nimic. Clientilor trebuie sa le raspunzi frumos la intrebari, trebuie sa le vorbesti calm si sa-i faci sa inteleaga tot ceea ce-i intereseaza. De asemenea, promotiile, ofertele sunt o modalitate prin care le poti rasplati fidelitatea, deci tot un mod de a te purta frumos cu clientii.

Ofera informatii complete despre produse

Informatiile despre produsele pe care le ai trebuie sa fie complete. Vizitatorii site-ului tau trebuie sa stie ce anume contine un produs, pretul si alte infomatii relevante. Daca acestea nu vor fi trecute la fiecare produs in parte, e posibil ca potentialii clienti sa se indrepte spre un magazin online care ofera toate informatiile complete, decat sa astepte pana raspunzi tu.

Actualizeaza mereu site-ul

Site-ul unui magazin online trebuie mereu actualizat cu produse noi. De asemenea e important ca produsele care nu mai sunt sa fie eliminate de pe site pentru a nu incurca clientii, sau sa fie trecut vizibil in dreptul lor faptul ca nu mai sunt in stoc.

Raspunde prompt la intrebarile clientilor

Trebuie sa fii mereu pe faza pentru a raspunde la timp clientilor. Nu vorbim acum de a raspunde la interval de cateva minute, dar nici zile intregi. E posibil ca in astfel de situatii clientii sa-si piarda rabdarea si sa apeleze la un alt site, adica la un alt magazin online.

Creaza un site de calitate

Daca vrei sa-ti mearga afacerea online este foarte important sa creezi un site de calitate. E putin impropriu spus sa-l creezi, deoarece acest lucru trebuie lasat pe mana profesionistilor. Tine cont de sfaturile acestora, dar vin-o si tu cu idee care ar putea aduce un plus de creativitate.

Afacerile online sunt la mare cautare, deoarece multe persoane isi deschid magazine online. De ce? Pentru ca tot mai multe persoane aleg sa cumpere online. E mult mai comod si mai convenabil.

Ofera respect, seriozitate, incredere si cu siguranta rezultatele nu vor intarzia sa apara. Ai incredere in tine, in afacerea ta, fa totul cu atentie si vei reusi.

0 Shares
You May Also Like