Idei de cadouri romantice

0 Shares
0
0
0

Idei de cadouri romanticeAceasta lista de cadouri este potrivita atat pentru Ziua indragostitilor cat si pentru orice alta zi din viata voastra de cuplu dar in lista puteti sa gasiti si cel putin un cadou weekend romantic.

Pentru aproape toate persoanele ziua de Valentine’s este momentul in care aleg sa faca cele mai frumoase cadouri partenerilor.

Dar nu doar aceasta zi este importanta si sunt multe alte momente cand sunt potrivite cadourile. Noi va dam idei de cadouri unisex care pot sa mearga si pentru el dar si pentru ea.

Un set de instrumente de scris. In perioada aceasta se gasesc chiar si reduceri, si seturile contin mai multe obiecte si pot contine chiar si agende. Tot ce va trebui sa stiti este culoarea preferata a partenerului.

Desigur acest cadou nu este pentru un weekend romantic si nici pentru un picnic la iarba verde dar se potriveste perfect persoanelor care lucreaza mult.

O carte! Puteti face cadou o carte pentru ca sunt persoane care adora sa citeasca chiar si atunci cand sunt la iarba verde. Se izoleaza la umbra unui copac si se pierd in paginile unei carti puteti alege o carte romantica.

Atunci cand iubiti ati darui orice persoanei de langa si clipele petrecute cu persoana draga sunt mult mai pretioase decat orice cadou material.

Unele din cele mai indragite experiente ale cuplurilor sunt acelea in care planuiesc vacante doar in doi: un loc pe care l-au descoperit impreuna in timp ce se descopereau unul pe celalalt.

Weekendurile in doi sunt cele mai asteptate momente. Este pacat sa nu transformati fiecare final de saptamana in weekend romantic si in 2 zile in care sa uitati de probleme si sa fiti incarcati cu energie pozitiva si putere pentru o noua saptamana.

Puteti sa oferiti partenerei sau partenerului un weekend romantic in natura in inima muntilor, acolo unde sa eliminati sufocantul oras si sa va relaxati cu adevarat. Decontectati WI-FI-ul si uitati de laptop si de tehnologie. Tot ce trebuie este sa aveti o camera foto cu care sa puteti imortaliza momentele si energie si chef de drumetii pe poteci inguste.

Daca visati sa mergeti in timp nu este un loc mai bun decat un weekend in inima Transilvaniei la un castel cu o atmosfera medievala. Porniti amandoi in aventuri demne de vremurile de demult.

Daca sunteti impatimiti ai calatoriilor si vibrati pe aceeasi coarda la destinatii romantice sau sunteti acel cuplu idilic pe care toti ii invidiaza atunci puteti sa alegeti un weekend italian special si aceasta este o idee foarte buna de cadou pe care sa il oferiti persoanei dragi.

Nu e necesar sa mergeti musai pana la Venetia ci puteti face si o mica escapada in capitala intr-un restaurant rupt parca din peisajul Italiei unde sa uitati de zbuciumul orasului.

Daca sunteti un cuplu libertin si sunteti uniti de pasiunea pentru plete in vant pe plaja puteti alege un weekend romantic pe malul marii si o degustare de vinuri.

Probabil iubiti rasaritul la mare si serile romantice in briza racoroasa. Weekendurile trebuie petrecute la mare cu o degustare de vinuri alese.

0 Shares
You May Also Like