Importanta instrumentelor pentru spionarea online a concurentei

Importanta instrumentelor pentru spionarea online a concurentei

0 Shares
0
0
0

Importanta instrumentelor pentru spionarea online a concurenteiAdPlexity este una dintre cele mai bune si mai fiabile solutii pentru spionaj de pe piata si este unul dintre cele mai eficiente instrumente Spy Ads. Astfel, prin intermediul platformei AdPlexity, puteti pur si simplu sa urmariti si sa descarcati toate materialelor promotionale ale concurentului la fel ca bannerele si paginile de destinatie din mai multe tipuri de retele populare pentru mai mult de 70 de tari.

Acum pur si simplu tineti evidenta celor mai profitabile campanii de anunturi ale concurentului dvs. direct pe numeroasele surse de trafic. Practic, AdPlexity vine in diferite versiuni care sunt dupa cum urmeaza:

 • AdPlexity Mobile
 • AdPlexity Desktop
 • AdPlexity Native
 • AdPlexity API

Prin urmare, acestea sunt cele 4 tipuri de produse AdPlexity care va vor ajuta sa monitorizati competitia prin simpla conectare la acest uimitor instrument Spy Ads.

Acum puteti vedea toate campaniile care ruleaza intr-adevar foarte bine in mai mult de 75 de tari. Aici, aceste instrumente ofera, de asemenea, informatii statistice in timp real cu privire la campaniile care ruleaza chiar pe desktop impreuna cu reclamele mobile.

Pur si simplu, utilizand acest instrument AdPlexity, veti primi Pagini de destinatie, Redirectionari pop-up, Anunturi banner, Integrarea dispozitivelor impreuna cu suportul tarii si, de asemenea, cu suportul operatorilor de transport in cazul site-urilor de comert online.

Caracteristici cheie ale AdPlexity:

 • Anunturi bannere
 • Actioneaza in 70 de tari
 • Descarcari ale paginii de destinatie
 • Cautare rapida
 • Integrarea perfecta a dispozitivelor
 • 100 de retele afiliate

Mentionam ca spunem ca AdPlexity este cel mai bun Instrument de spionaj pentru anunturi care va va ajuta cu siguranta sa va spionati clientii anonimi.

Aici puteti utiliza urmatoarele filtre pentru a gasi campaniile profitabile:

 • Filtrati dupa cuvinte cheie
 • Filtrati dupa agentii de publicitate
 • Filtrati dupa editor
 • Filtrati dupa reteaua de afiliati

Spionaj pentru vanzari

Analizati cei mai buni vanzatori de pe AliExpress in orice categorie pentru a descoperi instantaneu produsele de top de vanzare pentru propriul magazin de eCommerce!

Cautare rapida pe AliExpress pentru orice cuvant cheie folosind optiuni de cautare puternice pentru a vedea produsele de top care vand exact de care aveti nevoie pentru propriul dvs. magazin de eCommerce, este exact ceea ce va trebuie atunci cand vreti sa incepeti o afacere sau sa o faceti pe cea existenta sa evolueze.

Acum este mai usor decat oricand sa introduceti produsele dorite in magazinul dvs. de eCommerce!

Utilizati fereastra “Descarcari active” pentru a descarca imaginile produsului, detaliile produsului si descrierea produsului HTML pe computer cu doar un singur clic!

Veti obtine detalii complete cu privire la produs, precum si continutul HTML al descrierii produsului furnizat in fisiere convenabile, usor accesibile, care sunt salvate in calculator.

Utilizati continutul din fisierul product-contents.txt pentru a insera in detaliile listei de produse din magazinul dvs. de eCommerce. De asemenea, utilizati continutul HTML pentru a posta descrierea in sectiunea de descriere a produsului.

Puteti, de asemenea, pur si simplu sa dati clic dreapta si sa descarcati din instrument cel mai bine vandut sprodus cy instrumentul de cautare de cuvinte cheie, si vei obtine produsele dorite mult mai usor. Daca ti se pare doar un vis iti spunem ca ai si acces la o super oferta.  Poti opta pentru AliShark discount si vei primi acces la peste 80 de tooluri pentru SEO si astfel nu doar ca iti spionezi concurenta dar vei obtine si cele mai bune rezultate din campaniile de SEO.

0 Shares
You May Also Like