Moduri ingenioase de a oferi marturii de nunta

0 Shares
0
0
0

Oganizarea unei nunti sau a unui botez aproape ca nu mai poate fi conceputa astazi fara acordarea de marturii invitatilor. Mici obiecte de tip suvenir, multe la preturi derizorii, sunt niste cadoruri simbolice pe care mirii le ofera invitatilor in semn de curtoazie si de apreciere pentru efortul depus de a veni la nunta.

Desi, in marea lor majoritate, marturiile pentru evenimentele de familie nu costa foarte mult, au fost si cazuri relatate de presa mondena, in care unii nuntasi au primit din partea mirilor cate o perla sau un cristal pe care sa le poata aseza mai apoi pe un inel sau chiar la gat, sub forma de pandantive pretioase.

Acestea sunt cazuri rarisime insa, marea majoritate a organizatorilor de nunti optand pentru marturii ieftine, pe care le gasesti pe site-urile de specialitate.

Marturii sub forma de calseasca

Chiar daca aparent marturiile sunt asimilate unor mici bijuterii, in realitate costul acestora este unul mai mult decat accesibil. Unul dintre marturiile cele mai inovative este cel in forma de calseasca in care se regasesc mirele si mireasa.

De forma unui mic bibelou, aceste marturii sunt confectionate din sarma galvanizata, pe care mesterii o indoaie apoi in cele mai mici detalii, oferind in final un produs nu doar util, ci si placut privirii.

Marturii sub forma de biberon

Un alt tip de marturii este cel al obiectelor utile destinate copiilor. Astfel, a fost o perioada cand pe post de marturii se regaseau biberoane pentru copii, simbol al fertilitatii, dar si al asteptarilor pe care oricine le are de la un cuplu de tineri casatoriti.

Biberoanele nu sunt insa niciodata oferite ca atare. Ele vor fi frumos ambalate, daca nu in cutii speciale, cel putin cu dantele sau matasuri fine, insotite de un mesaj la adresa invitatilor.

Iar pana la cresterea copiilor, aceste marturii de tip biberon pot fi umplute cu diverse licori – de regula un lichior, vodca sau brandy, care pot fi consumate la petreceri de invitati.

Ingerasi sau masti venetiene

De asemenea, un alt tip de marturii ieftine sunt cele reprezentate de ingerasi sau masti. Micle statuete, confectionate tot din silicon sau din orice alt material, pot fi inmanate ca atare sau in cutiute speciale, pe care va trebuie sa le achizitionati separat.

Depinde cat doriti sa alocati acestui eveniment. Caci, in multe cazuri cutie ar putea costa mai mult chiar decat produsul in sine. Pentru a scapa insa de aceasta corvoada, puteti oferi un set de masti venetiene, chiar daca pretul acestora este unul destul de piperat.

0 Shares
You May Also Like