Sfaturi pentru organizarea unei nunti

0 Shares
0
0
0

Nunta este unul dintre cele mai importante, daca nu chiar cel mai important moment din viata unui cuplu. Data fiind importanta acestui mare eveniment, este cat se poate de firesc ca atat viitorul mire, cat si viitoarea mireasa, sa faca totul pentru ca evenimentul sa fie unul perfect.

Din acest motiv, este foarte important ca mirii sa isi indrepte atentia cu cel putin un an inainte spre maestrii de ceremonii (wedding planner), care se vor ocupa de organizarea marelui eveniment.

In functie de lista cu numarul de persoane pe care mirii isi doresc sa ii invite la marele eveniment, wedding plannerul le va recomanda acestora cateva locatii unde ar putea sa se desfasoare marele eveniment.

Odata cu recomandarile venite din partea wedding plannerului, mirii vor trece pe la salile de evenimente pentru a vedea daca in data in care isi doresc sa organizeze evenimentul, sala este disponibila.

Daca da, se va incheia un contract intre miri si reprezentantii salii de evenimente, iar astfel mirii vor scapa de o grija.

Apoi, tot la indemnul maestrului de ceremonii, mirii vor trebui sa aleaga cea mai buna echipa foto – video, pentru a le filma evenimentul si pentru a face poze la nunta.

Acest pachet foto-video este deosebit de important, in conditiile in care pozele si filmul nuntii raman amintirile de la marele eveniment, pe care mirii le vor putea vedea peste ani si ani.

Totodata, mirii vor trebui sa se asigure si de faptul ca wedding plannerul le va recomanda cel mai bun dj si/sau cea mai potrivita orchestra. Muzica este de-asemenea foarte importanta dat fiind faptul ca in functie de muzica, nuntasii vor dansa sau vor sta pe toata durata evenimentului la masa.

Toate aceste servicii sunt deosebit de importante, iar mirii trebuie sa se asigure de faptul ca au contracte incheiate pentru a nu ramane descoperiti. Apoi, incetul cu incetul se vor pregati pentru tot ceea ce este necesar pentru marele eveniment.

Inainte cu ceva timp de nunta, mireasa isi va cauta rochia de mireasa, mirele isi va cauta de-asemenea costumul de mire, si se vor face pregatiri.

Inainte insa cu apriximativ 3-4 saptamani de marele eveniment, dupa o perioada in care s-a acumulat foarte mult stres, cu siguranta atat mirii isi doresc sa aiba parte de ultima iesire cu prietenii in calitate de burlaci, cat si miresele isi doresc o petrecere a burlacitelor.

In ceea ce priveste petrecerea burlacitelor, acest eveniment (la fel ca si petrecerea burlacilor de-altfel), a fost copiat de la americani. Cu totii am vazut filme americane in care inainte de nunta aveau loc astfel de petreceri.

Ei bine, se pare ca moda a aparut si in Romania, iar acum, miresele pot avea parte de petrecerea burlacitelor. In cele mai multe cazuri, domnisoarele de onoare sunt cele care se ocupa de organizarea unui astfel de evenimet.

Tot domnisoarele de onoare sunt cele care isi doresc sa surprinda mireasa cu un cadou interesant inainte de nunta,  aleg sa caute pe https://www.petreceristilate.ro/petrecere-burlacite, cele mai interesante cadouri pentru petrecerea burlacitelor.

Exista insa si mirese care isi doresc sa se implice in organizarea evenimentelor, ba chiar mai mult, se ocupa ele de organizarea marii petreceri, in care isi iau adio de la burlacie.

Fireste, si miresele se vor consulta cu domnisoarele de onoare, pentru a alege una sau mai multe locatii, care sa fie si pe placul acestora.

Viitoarele mirese care din punct de vedere financiar au o situatie foarte buna, pot alege chiar sa inchirieze o limuzina, pentru a merge in club, alaturi de domnisoarele lor de onoare.

In timp ce la party, mireasa va purta un voal pe cap, tocmai pentru a iesi in evidenta si pentru a arata faptul ca se marita, domnisoarele de onoare si celelalte fete si femei participante la eveniment, vor putea alege sa poarte tricouri personalizate, cu tot felul de mesaje.

Exista insa si mirese care nu sunt adepte ale distractiei in club, si care nu isi doresc ca inainte de marele lor eveniment, sa iasa in club pentru a-si lua adio de la burlacie. Cu siguranta insa, si pentru ele se poate organiza o petrecere speciala.

Fie mireasa, fie domnisoarele de onoare pot inchiria o cabana la munte de exemplu, pentru a sarbatori petrecerea burlacitelor. De-asemenea, o astfel de petrecere se poate organiza chiar si pe terasa casei sau in curtea casei miresei, sau chiar la una dintre domnisoarele de onoare, intr-un cadru restrans.

Pana la urma, mai putin importanta este locatia unde are loc petrecerea burlacitelor, ci mai important este evenimentul in sine, care simbolizeaza un adio luat de la burlacie de catre viitoarea mireasa, care urmeaza sa inceapa o viata frumoasa si fericita de familie, alaturi de viitorul ei sot.

Deci, viitoarelor mirese, ar trebui sa profitati din plin de aceasta ultima petrecere a voastra in calitate de burlacite!

0 Shares
You May Also Like