Cum alegeti muzica la nunta

0 Shares
0
0
0

Elementul cel mai important al unei receptii este muzica nunta, aceasta conferind energia potrivita petrecerii voastre si completand atmosfera romantica care ii atrage pe nuntasi pe ringul de dans. O situatie ideala este cea in care gusturile nuntasilor in materie de muzica coincid cu ale mirilor.

Insa, avand in vedere ca invitatii sunt de diferite varste, au si diferite preferinte: in timp ce unii prefera muzica populara, altii aleg jazzul sau muzica clasica. Iata cateva sugestii de care puteti tine cont in alegerea muzicii nunta. Incepeti cu verificarea lista invitatilor si observati cu atentie care este ponderea invitatilor tineri in raport cu cei in varsta.

Pentru ca, asa cum bine stiti, la o petrecere cei tineri sunt sufletul distractiei. Nu ar trebui sa fie o munca foarte grea si care sa nu va faca placer, deoarece, in cele din urma, sunt prietenii vostri pe care doriti sa ii distrati. Important este sa nu uitati ca voi sunteti primii oameni care contati, as aca nu uitati sa adaugati la muzica nunta si pe cea preferata.

Trebuie sa alegeti in asa fel incat si verisoara de 15 ani si matusa de 60 de ani sa se simta bine. Avand in vedere ca nunta este a voastra si muzica trebuie sa vorbeasca despre asta, insa nu alegeti un playlist care sa va faca placere numai voua mai ales daca aveti preferinte muzicale special cum ar fi rock-ul. De preferat este sa respectati toate gusturile invitatilor.

Asadar, adaugati in lista melodii nunta care sa acopere diferiti ani: ’70, ’80, melodii popualre, hiturile vremii ori muzica usoara sau lenta. Ultima categorie nu ar trebuie neaparat evitata, ci doar aceasta sa cuprinda cat mai putine melodii. Muzica lenta, blues-ul, este preferat de cupluri, insa sunt si persoane mai in varsta sau singure pe care le veti scoate cu greu pe ringul de dans. Iar cei care sunt singuri se vor plictisi cu siguranta.

Ce alegeti?

Oricare ar fi optiunea oastra, trebuie sa stiti ca alegerea unei formatii sau a unui dj nunta are atat parti bune cat si parti mai putin bune. In cazul in care v-ati indreptat alegerea catre o formatie, indicat este sa va interesati din timp care este repertoriul acesteia si daca se potriveste cu ceea ce cautati.

Dupa care, pasul urmator este sa verificati daca au echipament profesionist, deoarece acesta conteaza foarte mult in cadrul petrecerii.

Ca si punct slab al acestei alegeri este vocea celui care va canta: in cazul in care nu este cantaret, ci doar amator, este indicat sa va indreptati alegerea catre alta formatie. Un amator s-ar putea sa aiba pauze lungi sau sa cante fals, ceea ce nu este de dorit. Luati in calcul inca de prima data faptul ca o formatie de muzica nunta este mai scumpa decat un dj.

0 Shares
You May Also Like