Cum slabeste femeia moderna din zilele noastre?

Cum slabeste femeia moderna din zilele noastre?

0 Shares
0
0
0

In zilele noastre, femeile pun un pret foarte mare pe aspectul lor fizic, astfel ca in primul rand sunt foarte atente la dietele pe care le urmeaza, unele doamne sau domnisoare petrec ore importante la sala de sport cu scopul de a-si modela corpul, in timp ce alte doamne si domnisoare cauta tot felul de tratamente ideale pentru a obtine corpul dorit.

Aceste tratamente la care apeleaza femeile pentru a obtine corpul dorit, pot sa fie efectuate pe baza unor tehnologii mai noi si foarte performante, sau pot sa fie efectuate pe baza unor tehnologii nu la fel de noi, si mai putin performante.

In cele ce urmeaza in acest articol, vom discuta putin despre cateva dintre tratamentele pe care le pot utiliza doamnele pentru a slabi, pentru a se tonifia, si pentru a obtine corpul la care au visat dintotdeauna.

O prima tehnologie ideala pentru femeile care isi doresc sa obtina un corp de invidiat, ar fi cavitatia, care mai poarta si denumirea de liposuctie virtuala, si care utilizeaza in timpul tratamentului undele acustice de joasa frecventa dar si de intensitate mare, care duc la formarea unui efect vid in profunzimea pielii, iar astfel vor determina compresii si dilatari ale celulelor, iar in final vor duce la spargerea lor.

Cavitatia are un rol foarte important in slabirea localizata, dar este extrem de utila si pentru diminuarea tesutului adipos, este utila in tonifierea pielii si in atenuarea celulitei.

Vacuumul este un alt tratament extrem de util in remodelarea corporala, si foloseste forta de suctiune dinauntrul ventuzelor aplicate in zona de tratament.

Practic, un astfel de tratament maseaza pielea pana in profunzime, iar astfel se vor disloca grasimile iar acestea vor fi elilminate prin drenajul limfatic. Un asemenea tratament confera catifelare si fermitate pielii, si elimina celulita.

Sunt saloane care iau legatura cu producatori care vand aparat radiofrecventa , pentru dotarea saloanelor cu astfel de aparate, care topesc celulele adipoase prin intermediul undelor de caldura care patrund in profunzimea tesuturilor pielii.

Tratamentele de radiofrecventa au efecte foarte bune si in ceea ce priveste tonifierea pielii. Mai este iarasi important de amintit faptul ca undele de radiofrecventa produc contractia fibrelor de colagen, si duc la aparitia altor firbe noi si elastic. Tratamentul de radiofrecventa este foarte eficient, mai ales in asociatie cu cavitatia.

Un alt tratament extrem de important, este electrostimularea, care se foloseste pentru tonifierea corpului, si care poate sa inlocuiasca zecile de ore petrecute la sala de sport.

Prin electrostimulare, se tonifiaza masa musculara prin intermediul curentului electric de slaba tensiune, care produce asupra muschilor un efect similar cu cel din timpul antrenamentului de la sala.

Drenajul limfatic este deasemenea un alt tratament cororal, care accelereaza mircorcirculatia, si care elimina rezidurile nocive din organism. Un astfel de tratament se poate realiza prin intermediul unui aparat de presodrenaj.

Asadar, dupa cum se poate observa, pentru femei se pot gasi mai multe modalitati de a slabi, si de a obtine corpul dorit, fara a fi nevoie sa petreaca mult timp la sala de sport.

0 Shares
You May Also Like