In ce domenii lucreaza romanii din strainatate?

In ce domenii lucreaza romanii din strainatate?

0 Shares
0
0
0

In ce domenii lucreaza romanii din strainatate?Chiar daca in ultimii ani, au mai crescut si in Romania salariile, multi romani au ales sa paraseasca tara pentru a munci in strainatate, unde se castiga mai multi bani, si de unde prin intermediul serviciilor de transferare bani, le trimit bani si celor de acasa, pentru ca si cei ramasi in Romania, sa duca un trai mai mult decat decent.

Foarte multi dintre cei care au ales sa paraseasca tara, au plecat acum multi ani, din cauza neajunsurilor, iar acum se bucura de multe beneficii care vin de-odata cu banii.

Banii ofera libertate

Cand aveti destui bani, puteti trai acolo unde doriti, aveti grija de nevoile dvs. si va puteti bucura de hobby-uri. Daca sunteti capabili sa deveniti independenti din punct de vedere financiar si aveti resursele financiare necesare pentru a trai fara sa lucrati, va veti bucura si de mai multa libertate, deoarece veti putea face ceea ce doriti cu timpul.

Banii fac ca visele sa devina realitate

A avea bani va permite sa incepeti o afacere, sa va construiti o casa de vis, sa platiti costurile asociate unei familii sau sa indepliniti alte obiective care considerati ca va vor ajuta sa traiti o viata mai buna.

Banii ofera securitate

Cand aveti suficienti bani in banca, nu va trebui niciodata sa va faceti griji in ceea ce priveste posibilitatea de a avea un acoperis deasupra capului sau de a avea suficient de multi bani pentru mancare sau de a putea vedea un medic atunci cand sunteti bolnav. Aceasta nu inseamna ca va veti putea permite tot ce doriti, dar veti putea sa va bucurati de o viata stabila de clasa mijlocie.

Asadar, dupa cum se poate vedea, banii reprezinta o necesitate pentru fiecare dintre noi, iar dat fiind faptul ca multi romani au avut o situatie materiala dificila in Romania, au ales sa paraseasca tara si sa plece in diferite tari. Cei mai multi dintre acestia au ales sa plece la munca in tarile latine (Spania, Italia sau Franta), dar si in Austria, Germania, Tarile Scandinave sau in Regatul Unit.

Ei bine, in ceea ce priveste barbatii care au ajuns sa munceasca in aceste tari, foarte multi dintre acestia isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor. Multi dintre ei aveau diferite alte meserii in tara, iar apoi, dupa ce au plecat printre straini, au inceput ca muncitori necalificati, iar altii au ajuns sa evolueze in cariera, si sa ocupe acum posturi mai bune precum zidar, dulgher, sau chiar sefi de santier.

Dupa cum bine stim, in domeniul constructiilor se castiga foarte bine, mai ales in strainatate, iar cei care muncesc pe santiere in tari precum cele enumerate anterior, castiga lunar multi bani, iar prin intermediul serviciilor de transferare bani, trimit si in Romania bani, celorlalti membrii ai familiei.

Exista si barbati care au ales sa munceasca in agricultura in strainatate. In tari precum Spania sau Italia, Germania sau in Anglia, exista diferite fructe si legume care se culeg in fiecare sezon, astfel ca pentru cei plecati la munca in agricultura, locul de munca se schimba in functie de sezon, dar acest lucru nu inseamna ca vor castiga putini bani. Chiar si ei prin intermediul serviciilor de transferare bani, vor trimite bani in tara.

Femeile care au ales sa plece din tara, in mare parte au ajuns fie menajerele strainilor, fie cameriste in diferite hoteluri sau chelnerite pe la diferite restaurante sau pensiuni din strainatate. Chiar daca in tara aceste servicii nu sunt foarte bine platite, in strainatate castiga mai multi bani, si trimit bani chiar si in tara, pentru ca familiile lor sa se descurce.

Alte femei, au ajuns sa lucreze in cadrul diferitelor azile si camine de batrani, unde se ocupa de seniori, ingrijindu-i si oferindu-le mancare sau insotindu-i la plimbare. Si in acest domeniu de activitate se castiga multi bani in strainatate.

Exista insa si romani care au plecat printre straini si muncesc in domenii precum medicina, IT, inginerie, etc., iar salariile pe care le castiga sunt foarte mari. Cu siguranta acestia isi permit ca prin intermediul serviciilor de transferare bani, sa trimita mai multi bani celor dragi.

Acestea sunt doar cateva exemple de domenii in care muncesc romanii care au ales sa paraseasca tara, pentru un viitor mai bun printre straini. Majoritatea celor care muncesc si traiesc in strainatate, trimit frecvent bani in tara, pentru cei dragi, pentru ca si acestia sa duca o viata lipsita de griji, si sa isi permita anumite lucruri.

Serviciile de transfer bani permit transferul rapid al banilor, astfel incat destinatarul primeste banii in doar cateva minute, in timp ce expeditorul nu are de completat diferite formulare. Totul se face foarte simplu si rapid.

Banii trimisi din strainatate, vor ajunge la destinatie in siguranta, iar comisionul va fi platit de catre persoana care trimite banii. Acest serviciu permite si transferul banilor intern, in Romania.

0 Shares
You May Also Like