Prezentare smartphone LG Folder 2

Prezentare smartphone LG Folder 2

0 Shares
0
0
0

Prezentare smartphone LG Folder 2Va amintiti ca acum aproximativ un deceniu, majoritatea persoanelor foloseau inca telefoane mobile cu tastatura, telefoane mobile cu clapeta sau pe sine? Ei bine, se pare ca telefoanele mobile cu tastatura nu au disparut definitiv de pe piata.

Ba chiar mai mult, unul dintre cele mai regente telefoane Lg lansate, este un astfel de dispozitiv. LG a anuntat lansarea smartphone-ului Folder 2 in 2020. Producatorul ofera telefonul LG Folder 2 cu ecran de 2,8 inci, chipset Qualcomm Snapdragon 210 MSM8909, 1 GB RAM si 8 GB stocare interna.

LG Folder 2 este dotat cu Android OS v8.0 (Oreo) si o baterie Li-Ion 1470 mAh. Telefonul de 2,8 inci vine cu afisaj TFT (240 x 320 px). Un tranzistor cu film subtire (TFT) este un tip de tranzistor cu efect de camp, care este de obicei utilizat pe un afisaj cu cristale lichide (LCD). Acest tip de afisaj prezinta un tranzistor cu film subtire pentru fiecare pixel individual.

Greutatea LG Folder 2 este de aproximativ 127 de grame cu tot cu baterie. Dimensiunile acestui telefon LG sunt medii, 107.9 x 55 x 18 mm (4,25 x 2,17 x 0,71 inci).

LG Folder 2 vine cu Android OS v8.0 (Oreo) din cutie, dar poate fi actualizat la urmatorul sistem de operare. De-asemenea, este echipat cu un Quad-core 1.3 GHz Cortex-A7, dar si cu un chipset Qualcomm Snapdragon 210 MSM8909.

In ceea ce priveste afisajul telefonului, facem precizarea ca dimensiunea ecranului Folder 2 se masoara in diagonala, de la colt la colt. LG Folder 2 are un ecran TFT de 2,8 inci cu rezolutie 240 x 320 px.

Memoria interna a LG Folder 2 (1 GB) nu poate fi extinsa, dar spatiul de stocare intern (8 GB) poate fi extins cu un card microSD compatibil. Dupa cum se poate vedea, din acest punct de vedere, telefonul nu impresioneaza, insa acest lucru este firesc, pentru ca discutam totusi despre un telefon clasic, cu butoane, dar care este o versiune imbunatatita a telefoanelor din trecut.

Camera Folder 2 este echipata cu autofocus. Camera principala a acestui model de telefon Lg este de doar 2 MP, 1920 x 1080 px, focalizare automata. Probabil doriti sa aflati detalii si despre camera foto principala, dar acest dispozitiv NU ARE camera foto frontala.

LG Folder 2 accepta retele 2G, 3G si 4G / LTE, si are incorporata functia GPS. Telefonul Folder 2 are radio FM incorporat. Radioul FM incorporat este excelent pentru a asculta postul de radio preferat, mai ales in conditiile in care este greu de crezut ca utilizatorii vor incerca sa navigheze pe internet pentru a asculta muzica pe un asemenea telefon.

Cat despre descarcarea unor aplicatii precum Youtube de exemplu, sau a diferitelor alte aplicatii, nici nu se pune problema, tinand cont de faptul ca discutam despre o versiune imbunatatita a vechilor telefoane mobile.

Bateria telefonului este una de tip Li-Ion, de 1470 mAh, insa in ciuda capacitatii sale reduse, dispozitivul rezista mai mult timp incarcat in comparatie cu un orice alt smartphone de la Lg, sau in comparatie cu orice alt smartphone in general. Acest lucru nu ar trebui sa ne surprinda in conditiile in care discutam totusi despre un telefon mobil clasic, cu butoane, care poate fi folosit pentru a comunica, pentru a receptiona si a expedia mesaje scris, sau pentru a asculta postul preferat de radio.

Practic, nu exista multe sarcini pe care acest telefon sa le poata indeplini, asa ca nefiind folosit decat in scopuri minime, este firesc sa ramana incarcat mult timp. Mai amintim faptul ca acest model de telefon mobil de la Lg, este dotat totusi cu senzori de accelerometru si proximitate.

Specificatiile de mai sus se bazeaza pe datele oficiale publicate de producator, asa ca in cazul in care considerati ca aveti nevoie de un telefon mobil pe care sa il folositi in scopuri simple, si care doriti sa reziste mult timp incarcat, Lg Folder 2 poate fi alegerea potrivita.

In plus, in comparatie cu alte telefoane mobile care se gasesc acum pe piata, acest dispozitiv de la LG are un pret foarte atractiv.

0 Shares
You May Also Like