iPhone 11, 11 PRO sau alt telefon de la Apple?

iPhone 11, 11 PRO sau alt telefon de la Apple?

0 Shares
0
0
0
iPhone 11, 11 PRO sau alt telefon de la Apple?

Cei care vor sa isi cumpere un telefon iPhone se intreaba de fiecare data daca chiar merita sa fie cumparate cele mai noi modele sau pot fi cumparate si cele mai vechi sau cele care nu sunt in versiune PRO. Iata o serie de explicatii in acest sens.

Modelele iPhone 11 si 11 Pro au camere frontale identice

Modelele iPhone 11 si 11 Pro au o camera selfie de 12 megapixeli care accepta videoclipuri 4K pana la 60 de cadre pe secunda. De asemenea, au acelasi sistem de camere TrueDepth care permite Face ID, care va poate debloca telefonul si va poate ajuta sa faceti achizitii online.

Toate cele trei telefoane noi au aceleasi procesoare: cipul A13 Bionic al Apple

Acesta este un lucru foarte important Chipset-ul Apple – care contine procesor, GPU si motorul neuronal pentru a face telefonul eficient din punct de vedere energetic – este acelasi pe toate cele trei telefoane iPhone. Asadar, nu exista niciun fel de diferenta la nivel de performanta.

A11 Bionic de la Apple care a alimentat iPhone X era capabil de 600 de miliarde de operatii pe secunda.

A12 Bionic de pe iPhone XS si XR ar putea alimenta 5 trilioane de operatii pe secunda.

Noul A13 Bionic este totusi capabil de 8,5 trilioane de operatii pe secunda.

iPhone 11 va avea o durata de viata incredibila a bateriei

IPhone XR de anul trecut a avut cea mai buna durata de viata a bateriei de pe orice smartphone Apple aparut vreodata, avand posibilitatea de a obtine aproximativ 15,5 pana la 16,5 ore intr-o singura incarcare.

IPhone 11 este de asteptat sa obtina inca o ora de viata in comparatie cu predecesorul sau, pentru aproximativ 16.5 pana la 17.5 ore.

IPhone 11 si 11 Pro au si baterii mari. Standard 11 Pro ar trebui sa aiba aproximativ aceeasi durata de viata intre 16,5 si 17,5 ore, dar 11 Pro Max ar trebui sa obtina durata de functionare extraordinara de 18,5 pana la 19,5 ore, potrivit Apple.

Modelele iPhone 11 si 11 Pro au multe specificatii similare

Toate cele trei modele includ:

  • rezistenta la stropi si praf (IP68)
  • audio spatial cu suport Dolby Atmos
  • suport Bluetooth, WiFi 6 si LTE
  • suport dual-SIM
  • functii foto si video precum modul Noapte, QuickTake si Deep Fusion
  • noul cip U1 pentru transferuri directe de fisiere AirDrop

In timp ce iPhone 11 Pro are cateva avantaje fata de varianta standard 11 ​​- un ecran superior, un teleobiectiv, o rezistenta usor mai mare la apa si o conectivitate celulara mai rapida – probabil ca aceste diferente nu justifica o diferenta de pret de 300 USD pentru majoritatea oamenilor.

Acesta poate fi ultimul an in care sa mai existe drop pentru camera – acea portiune blocata a afisajului iPhone-ului care ofera spatiu pentru sistemul de camere frontale – si este posibil sa doriti sa faceti upgrade odata ce iPhone-ul va adopta un aspect mai curat. In plus, suportul 5G este anuntat pentru iPhone-urile de anul viitor si s-ar putea sa doriti si aceasta modificare.

Cu exceptia cazului in care nu ati facut upgrade de ani si doriti cu disperare cel mai bun Apple, puteti alege clar varianta standard de iPhone 11. Inseamna ca puteti cheltui mai putini bani acum pe un telefon de calitate si puteti economisi mai multi bani pentru viitor.

0 Shares
You May Also Like