Recenzie Microsoft Surface Laptop 3

0 Shares
0
0
0

Laptopul Microsoft de cea mai bună calitate se afla acum la a treia generaţie, cu porturi şi procesoare noi, o uşoară reproiectare şi posibilităţi de service laptop mai facil.

Surface Laptop 3 reprezintă viziunea Microsoft despre ceea ce ar trebui să fie un laptop tradiţional în mare parte, acesta este la fel ca oricare altul, cu corpul tradiţional din aluminiu, ecranul acoperit cu sticlă şi balama care nu se roteşte până la spate.

Diferenţa vizibilă apare la design, puntea pe care este montată tastatura fiind acum opţionala.

La laptopul de 13.5 inchi există acum posibilitatea de a alege aluminiu negru sau gresie, albastru cobalt sau Alcantara de platină. Cel de 15 inchi, oferă doar opţiunile aluminiu negru sau platină.

Capacul Microsoft Surface Laptop 3

Capacul de aluminiu este neted şi elegant, potrivindu-se exact pe punte şi deschizându-se cu o singură mână, fără a bascula înapoi. Ecranul este clar, luminos şi estetic, rivalizând cu cel mai bun display existent. Din fericire, este suficient de rezistent pentru a nu necesita service laptop prea des.

Tastatura Microsoft Surface Laptop 3

Puntea de aluminiu este netedă şi bine finisata, fără a atinge, însă unicitatea şi caracteristicile oferite de Alcantara. Este posibil să nu impresioneze în acelaşi mod, tastele simţindu-se oarecum generic, însă în ceea ce priveşte service laptop, lucrurile se simplifică.

Trackpad-ul este mare, neted şi receptiv, fără a atinge calitatea celui adaptat pentru MacBook-urile Apple.

Tastatura este un vis! Pur şi simplu nu există o experienţă de tastare mai plăcută! Tastele sunt solide, bine distanţate şi relativ silenţioase.

Microsoft Surface Laptop 3 – a 10- a generaţie de performanţă Intel

Laptopul de suprafaţa de 13.5 inchi se livrează cu unul dintre cele mai noi procesoare Intel i5 sau Corel i7 din a 10- a generaţie. Acestea sunt mai rapide şi suporta o memorie RAM îmbunătăţită şi următoarea generaţie de WiFi6.

Prin urmare, Surface Laptop 3 este un performant de top pe piaţa laptopurilor premium, oferind un echilibru bun între putere şi portabilitate şi permiţând service laptop upgrade.

Cu toate că nu este potrivit pentru o staţie de lucru care necesită putere de calcul, cum ar fi noul Apple MacBook Pro de 16 inchi, are un plus favorabil faţă de cel mai mic MacBook Pro de 13 inchi şi XPS 13 de la Dell.

Microsoft Surface Laptop 3 – durata de viaţă a bateriei

Durata de viaţă a bateriei este bună, fără a excela. Aceasta durează opt ore cu luminozitatea setată la 70% folosind Chrome, Windows Mail, Evernote, NextGen Reader, Typora şi mai multe aplicaţii de mesagerie deschise. Este posibil să necesite după o perioadă service laptop şi schimbare baterie.

Microsoft Surface Laptop 3 – porturi

Microsoft Surface Laptop 3 vine, în sfârşit, cu USB-C care înlocuieşte mini DisplayPort din generaţia anterioară. Totuşi, nu este Thunderbolt 3, ceea ce nu este un lucru bun şi arată că Microsoft nu urmăreşte utilizatorii profesionişti sau posibilităţi de upgrade service laptop.

Cei mai mulţi utilizatori se vor descurca bine doar cu USB-C, care poate încărca laptopul şi se conectează practic la orice, inclusiv la hub-uri multi-adaptor. Cu siguranţă este mai util decât vechiul mini DisplayPort, dar ar fi fost frumos să aibă mai mult decât un port USB-C.

Alături de portul USB-C, mai există un port USB-A pentru perifericele standard, o priză pentru căşti de 3.5 mm şi portul Microsoft Surface Connect care se dublează ca priză de alimentare.

0 Shares
You May Also Like