La ce este utilizat propolisul in combinatie cu argint coloidal si care sunt beneficiile sale?

La ce este utilizat propolisul in combinatie cu argint coloidal si care sunt beneficiile sale?

0 Shares
0
0
0

La ce este utilizat propolisul in combinatie cu argint coloidal si care sunt beneficiile sale?
Propolis Cu Argint Coloidal Fara Alcool Spray
este un produs unic pe piata. Solutia are rolul de a ajuta la ingrijirea cavitatii bucale. Continutul sau este format din uleiuri esentiale de calitate premium, obtinute prin distilare in vaporii de apa. Din acest motiv pot fi administrati pentru uz intern. Acest argint este obtinut cu ajutorul unei metode de ultima generatie datorita electrolizei si concentrarii foarte bune in vid.

Printre ingrediente se numara:

 • Glicerina vegetala;
 • Apa purificata;
 • Ulei esential de eucalipt;
 • Ulei de cimbru;
 • Ulei de cuisoare;
 • Argint coloidal;
 • Extract de propolis;

Uleiul esential de eucalipt este cel mai bun remediu folosit pentur congestia anazala, pentru sinuzite si pentru bronisite, faringite si tuse sau raceli, are rolul de a improspata respiratia si previne gingivita sau alte afectiuni dentare. Eficienta produsului este data si de uleiul de cuisoare care se recomanda pentru proceduri chirurgicale.

Stomatologii recomanda uleiul de cuisoare datorita continutului lor bogat in eugenol, o substanta cu proprietati sedative foarte importante.

Argintul coloidal este cel care asigura foarte mari beneficii in procesul de ingrijire a gurii si este folosit de foarte multe ori pe post de inlocuitor pentru apa de gura, avand proprietatea de a curata gura foarte bine si contribuind la o buna igiena. Actiunea sa antibacteriana si antivirala dar si antiinfectioasa tipica acestui produs il recomanda pentru tratarea racelilor si a afectiunilor respiratorii.

Toate aceste beneficii pe care produsul le are asupra igienei orale il fac un ingredient d ebaza in numeroase paste de dinti existente pe piata.

Contribuie la dezinfectarea cavitatii bucale, dezinfectarea cailor respiratorii, eliminarea mirosurilor neplacute din gura si la obtinerea unei respirarii mai proaspete.

Argintul coloidal prezinta urmatoarele beneficii:

 • Are o concentratie crescuta de argint ceea ce duce la sporirea efectelor;
 • Este un produs unic pe piata care se obtine prin cele mai moderne metode, mai exact prin electroliza;
 • Are efecte antibacteriene, antivirale si antifungice;
 • Are efect in bronsite, tuse alergica, amigdalita si raceli;
 • Are rolul de a proteja mucoasa bucala in cazul in care apar aftele, infectiile sau eroziunile;
 • Stimuleaza foarte bine vindecarea pielii de eczeme, taieturi, negi, arsuri, agnee, micoze sau intepaturi de la insecte.

Modul de administrare este unul simplu. Copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 7 ani vor administra 1-2 pufuri de 3 ori in fiecare zi. Copiii care au intre 7 si 15 ani isi administreaza 2-3 pufuri de 3 ori pe zi iar adultii si toti tinerii care au depasit varsta de 15 ani au nevoie de 3-4 pufuri pe zi.

Acest produs nu este recomandat persoanelor care au alergie la propolis sau la oricare dintre substantele mentionate atenterior. Este recomandat sa fie consultat medicul sau farmacistul inainte de a cumpara produsul si vor trebui prezentate farmacistului toate alergiile si afectiunile de care suferi. Acest produs este fabricat in Romania, utilizand ingrediente atent selectionate, astfel incat rezultatul final sa fie unul de cea mai buna calitate.

0 Shares
You May Also Like