Masina noua sau masina second hand?

Masina noua sau masina second hand?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vrei sa iti cumperi un autoturism, cu siguranta ai doua posibilitati, astfel ca fie iti cumperi o masina noua, fie iti indrepti atentia spre un autoturism second hand.

Ei bine, conditia pentru a putea sa iti indrepti atentia spre un autoturism, indiferent ca discutam despre unul second hand, sau ca discutam despre o masina noua, este sa ai o stare financiara destul de buna, pentru ca o masina costa destul de multi bani.

Daca bugetul iti permite, poti sa iti indrepti atentia spre o reprezentanta auto a unei firme auto de renume, iar in acest fel, te vei alege cu o masina noua, pe care o vei putea folosi multi ani de zile.

Comparand o masina noua, ai siguranta faptului ca totul este in regula, masina nu a fost lovita, nu prezinta erori tehnice in bord, nu are probleme la partea electrica sau partea mecanica, si nu are puncte de rugina sau zgarieturi.

Trebuie mentionat insa si faptul ca un autoturism nou este destul de scump, indiferent de marca si modelul sau, asa ca ai posibilitatea de a-ti indrepta atentia si spre un autoturism second hand.

Daca nu prea iti permite timpul sa cauti masini in alte locuri, ai posibilitatea de a accesa mai multe site-uri de specialitate si poti sa gasesti o multime de anunturi auto. Vei putea sa gasesti masini care costa de la cateva sute de euro, iar pretul poate urca pana la cateva zeci de mii de euro, sau chiar peste o suta de mii de euro.

Pe astfel de site-uri ai posibilitatea de a vedea si poze cu masinile respective, vei putea vedea toate dotarile masinii enumerate, si vei putea lua legatura cu vanzatorul.

Ai avea si posibilitatea de a cauta masina second hand intr-un targ auto, iar acolo ce este si mai important, este faptul ca vezi pe viu masina, si poti sa mai si negociezi pretul cu vanzatorul. Plus de asta, ai posibilitatea si de a testa masina sau de a o duce la un service auto, pentru a vedea daca masina este in regula din toate punctele de vedere.

Tot pentru a cumpara o masina second hand, ai putea sa iti indrepti atentia si spre o casa de amanet, si desi suna ciudat, poti face o afacere foarte buna astfel.

Casele de amanet auto Bucuresti, la fel ca si casele de amanet din toata tara, ofera sume mari cu imprumut oamenilor care gireaza cu bunuri de valoare, cum ar fi si un autoturism.

Exista si clienti care isi doresc sa ramana cu banii si sa renunte la masina, astfel ca pentru a-si recupera banii imprumutati, casa de amanet scoate la vanzare masina amanetata. Scopul casei de amanet este acela de a vinde cat mai repede masina pentru a-si recupera datoria, asa ca este foarte posibil sa vanda masina la un pret mai mic decat pretul pietei.

Sunt si clienti care pur si simplu nu mai pot sa isi achite datoria, oricate eforturi financiare ar face, asa ca masina lor va fi scoasa la vanzare.

Deci, poti cumpara o masina second hand chiar si de la o casa de amanet, ba mai mult, la un pret foarte atractiv.

 

0 Shares
You May Also Like