Modul in care ne defineste o geanta

Modul in care ne defineste o geanta

0 Shares
0
0
0

Modul in care ne defineste o geanta
Toti vrem genti piele ieftine insa ar trebui sa stim ca de obicei tot ce este ieftin nu este si de calitate, iar gentile au natura de a ne defini si de a ne scoate in evidenta.

In acest articol va aratam modul in care o geanta de piele ne poate defini, in functie de cum arata si de cum o purtam.

Femeile care tin geanta aproape de corp sau cat mai protector in mana sunt femeile care tin mult la tinuta pe care o au si la tot ceea ce le apartine. Aceste femei fac tot ce pot pentru a nu pierde absolut nimic. Pot sa fie fiinte agitate si posesive. Gentile tinute la intamplare sunt tipice pentru femei care sunt hotarate si independente.

In momentul in care cumparam o geanta de dama de fiecare data facem asta tinand cont de personalitatea avuta si lucrul acesta se vede si in modul in care vom purta geanta.

Gentile pe care le tinem ca pe serviete asa cum le poarta mai multe vedete sunt caraceristice persoanelor sigure pe ele care vor sa fie elegante dar care nu dau doi bani pe ce cred tot ceilalti oameni cu privire la ele si actioneaza rapid fiind precise in tot ce fac.

Femeile care tin geanta pe umar sunt cele lipsite de vigilenta, care vor sa fie admirate insa nu sunt sigure pe ele. Desi vor sa fie tot timpul in centrul atentiei lor le este in general teama ca ceilalti oameni nu le plac.

Persoanele care tin gentile in brate vor mereu sa fie in pas cu moda si sunt mult mai interesate de ceea ce au in geanta decat de modul in care poarta o geanta. Acestea sunt femei care stiu in general ce isi doresc de la viata si care vor sa isi atinga scopurile.

Femeile elegante care sunt obsedate mere de moda sunt cele pline de ele dar nu sunt foarte interesate de ceea ce inseamna viata de familie sau gospodarie.

Ele poarta de obicei gentile pe brat. In momentul in care gentile sunt tinute intamplator alaturi de alte bagaje si plase persoanele care le detin sunt mereu obosite sau sunt cele care muncesc mult si alearga tot timpul pentru a face diverse lucruri. Aceste persoane sunt mereu gata sa se sacrifice pentru ceilalti sau pentru familia lor.

Persoanele care tin gentile ca pe serviete sunt sigure de propria persoana si fac o treaba cat mai buna fara sa le pese de ceea ce se spune despre ele. Aceste persoane tin geanta in brate de obicei. De asemenea femeile care isi tin gentile intr-un mod neglijent sunt cele care nu au foarte mare grija de ceea ce considera ceilalti despre ele.

Gentile agatate de brat sunt tipice persoanelor cu anumite inclinatii catre moda care prefera sa fie mereu elegante. De asemenea, gentile sunt potrivite persoanelor care sunt cu mult superioara fata de cei din jur sau celor care tin gentile ca si cand ar reprezenta un blazon. Aceste lucruri ne sunt prezentate de expertii in psihologie.

0 Shares
You May Also Like