Ce solutie vei alege pentru reparatia telefonului?

Ce solutie vei alege pentru reparatia telefonului?

0 Shares
0
0
0

In zilele noastre, cand cu totii am devenit dependenti de telefoanele mobile inteligente, cu siguranta unul din cele mai neplacute momente este acela cand dispozitivul se defecteaza, si din pacate acest lucru se intampla tot atunci cand ne asteptam mai putin.

Din pacate telefoanele mobile din zilele noastre sunt cu mult mai sensibile decat cele din generatiile anterioare, si dupa cum am mai spus se pot defecta mult mai usor indiferent de marca si modelul telefonului.

Ei bine cand vine clipa aceea nedorita, primul lucru la care ne gandim este acela de a ne repara telefonul cat mai repede, si pentru asta ne gandim la tot felul de variante.

Unii se gandesc sa isi duca telefonul la reparat la magazinul operatorului de telefonie mobila de unde au achizitionat dispozitivul in timp ce altii aleg direct varianta de a apela la un service gsm profesionist.

Ce solutie vei alege pentru reparatia telefonului?

Daca stam sa ne gandim, in principiu nu ar fi o idee rea aceea de a ne trimite la reparat dispozitivul cei de la magazinul operatorului de telefonie mobila, pe baza certificatului de garantie valabil al telefonului, insa reparatia va dura destul de mult timp.

Poate ai auzit si tu despre aceste cazuri, sau poate nu, dar s-a intamplat de multe ori ca unui telefon care a fost trimis de la magazin in service pentru a fi reparat, sa ii fie refuzata reparatia pe baza certificatului de garantie datorita faptului ca s-a descoperit ca dispozitivul a intrat in contact cu apa sau cu alte lichide, sau ca a fost scapat pe jos iar din aceasta cauza a suferit socuri mecanice.

In acest caz reparatia pe baza certificatului de garantie este refuzata, iar astfel fie vei fi de acord sa platesti reparatia telefonului, fie acesta iti va fi returnat si vei alege un alt service gsm pentru reparatie.

Cu siguranta trebuie sa iti alegi un service specializat in reparatiile unui anumit tip de telefoane. De exemplu daca detii un telefon HTC, atunci trebuie sa alegi un service specializat in reparatii Htc.

Daca te intrebi de ce ai alege un service specializat in reparatia unui anumit tip de telefoane, raspunsul ar fi acela ca la un service HTC de exemplu, sunt doar specialisti care repara aceste telefoane. Acestia se confrunta zilnic cu tot felul de probleme care apar la aceste telefoane, si datorita calificarii lor profesionale iti pot repara telefonul in cel mai scurt timp posibil.

De regula cele mai des intalnite probleme in cazul smartphone-urilor sunt acelea in care clientul isi duce telefonul la service pentru ca dispozitivul are ecranul spart. De asemenea se poate apela la un service si pentru inlocuirea diverselor componente sau reparatii ale acestora.

Alte probleme intalnite destul de des ar fi acelea ca sistemul de operare al telefonului trebuie inlocuit, sau ca aplicatiile se blocheaza destul de des.

Si ca sa dau un raspuns intrebarii din titlul articolului, eu ti-as recomanda sa alegi direct reparatia intr-un service de specialitate pentru ca va dura si mai putin timp, dar reparatia va fi una de calitate.

0 Shares
You May Also Like