Parfumuri potrivite pentru femei in functie de zodie

Parfumuri potrivite pentru femei in functie de zodie

0 Shares
0
0
0

Parfumuri potrivite pentru femei in functie de zodieSe spune ca astrele pot sa dicteze preferintele personale ale fiecarei persoana, asa ca in continuarea acestui articol vom vedea cum ajuta astrele femeile sa isi aleaga un parfum de dama.

Exista femei care isi indreapta atentia spre parfumuri de dama Calvin Klein, sau spre alte parfumuri fiind influentate de astre.

Totodata exista femei care isi indreapta atentia spre un set cadou Givenchy, fiind influentate tot de catre astre, asa ca in continuare vom discuta putin despre acest aspect.

Ei bine, in ceea ce le priveste pe femeile din zodia berbecului, trebuie mentionat faptul ca acestea sunt aventuriere, energice si curajoase, iar ele vor fi mereu in centrula atentiei datorita firii mai dezinvolte. Pentru aceste femei ideale ar fi parfumurile de dama fresh, care sa aiba note floral – fructate. Aici putem da drept exemplu parfumul Hypnotic Poison de la Christian Dior.

Femeile nascute in zodia Taur, emana naturalete si senzualitate asa ca pentru ele ideale sunt parfumurile care au note fructate si aromate de plante aromatice vezi. Pentru femeile taur, ideal ar fi un parfum Light Blue de la Dolce & Gabbana, sau un parfum Roses de Chole.

In ceea ce le priveste pe femeile din zodia gemeni, acestea sunt mai versatile, mai sociabile si mai pline de viata, asa ca pentru acestea ar fi ideal un parfum Guilty de la Gucci, insa si un parfum similar precum Infinite Love La Grade ar fi ideal.

Pe langa aceste doua parfumuri, tot pentru femeile din aceasta zodie, ideal ar fi si parfumul Shanghai Lily de la Tom Ford.

Femeia rac are un suflet de artista romantica, aceasta fiind sensibila si saritoare sa ii ajute pe cei din jur. Ei bine, pentru aceste femei ideal ar fi parfumul Chanel NO 5 de la Chanel, sau parfumul Paris de la Infinite Love.

Femeile Leu sunt acele femei care adora lucrurile elegante si de calitate superioara, iar pentru ele parfumul ideal este mereu un parfum seducator, care sa aiba o esenta ce denota multa putere si incredere.

Pentru femeile din aceasta zodie ar fi ideal de exemplu parfumul Deep Red de la Hugo Boss, insa si parfumul Infinite Love – Vienna ar fi ideal, la fel ca si Tresor de la Lamcome.

Femeile nascute in zodia Fecioara sunt si ele speciale, carismatice si au un caracter perfectionist, dorindu-si sa atinga cele mai inalte standarde atat in viata cat si in frumusete.

Pentru femeile nascute in aceasta zodie ar fi ideal de exemplu parfumul Coco Noir de la Chanel, sau parfumul Luanda – Infinite Love.

Pentru femeia balanta care este o fire calma si echilibrata, cu siguranta parfumul ideal poate sa fie Hot Couture de la Givenchy, sau J`Adore de la Christian Dior.

Femeile nascute sub zodia scorpionului sunt mai dificile si mai greu de inteles, asa ca ele sunt adepte ale parfumurilor orientale. Pentru acestea ideale ar fi parfumurile Opium de la Yves Saint Laurent sau La Vie Est Belle de la Lancome.

Pentru femeile sagetator care sunt generoase si increzatoare in fortele proprii, ideale ar fi parfumurile Daisy de la Marc Jacobs sau Jocky – Guerlain.

Ei bine, pentru femeile nascute in zodia capricornului, femei serioase si mature, parfumul Omnia de la Bvlgari ar putea reprezenta cea mai indicata solutie.

 

0 Shares
You May Also Like