Petrecerea de taiere a motului: idei de cadouri incantatoare

Petrecerea de taiere a motului: idei de cadouri incantatoare

0 Shares
0
0
0

Petrecerea de taiere a motului: idei de cadouri incantatoareSe apropie prima zi de nastere a bebelusului si cautati sa sarbatoriti acest demers unic si original cu demnitate si multumire. Este pentru prima data cand bebelusul isi sarbatoreste ziua de nastere, ceea ce creste dorinta de a avea o petrecere de neuitat si de a-i gasi un cadou unic.

Pentru a va ajuta sa faceti alegerea potrivita de cadou taierea motului, iata cateva posibilitati de cadouri originale pentru a sarbatori prima zi de nastere a bebelusului:

Timp

Primul cadou este insasi esenta parentalitatii, miezul legaturii care te uneste cu copilul tau, timpul. Pentru aceasta ocazie si nu numai, renuntati la tableta, smartphone, TV, lecturi si acordati-va timp sa va priviti copilul, sa va jucati cu el, sa observati noile sale abilitati. In timp ce copilul doarme, faceti-va activitatile obisnuite, dar nu lasati bebelusul singur cand este treaz. Puteti profita de aceasta zi speciala pentru a merge la plimbare cu el sau a-l lasa sa se joace liber. La ora de baie, distreaza-l facandu-i bule de sapun, jucandu-va cu diverse jucarii de baie si termina cu un masaj complet care sa il relaxeze.

Literatura pentru copii

Bebelusul este un rascal care iubeste cartile inca de la inceput. Dupa ce a petrecut cateva luni rasfoind pagini si admirand fiecare carte care a trecut prin fata sa, este in sfarsit gata sa experimenteze o prima abordare a lecturii. Intoarcerea paginilor, ascultarea povestilor in timp ce se uita la ilustratii, manipularea elementelor, apasarea pe placute in cartile audio sunt toate invitatii la activare a simturilor si dezvoltare, ceea ce ii permite sa obtina abilitati motrice fine si imaginatie in timp ce observa culori si forme diverse. Momentul de lectura este, de asemenea, un moment intim intre adult si copil, un moment calm in simbioza care poate marca inceputul unui somn bun de pranz sau de seara sau un moment de pauza pentru redobandirea energiei.

Articole textile brodate cu numele sau

Un prosop brodat cu numele copilului reprezinta un cadou personalizat original, util in viata de zi cu zi. Desi este un cadou pe care oamenii il ofera, de obicei, la nasterea copilului, pentru petrecerea de taiere a motului acesta poate fi insotit sau inlocuit de diverse articole personalizate precum halate de baie, seturi de masa, paturi, lenjerie de pat, toate acestea putand fi personalizate cu numele copilului. Daca calitatea acestora este una foarte buna, copilul se poate bucura de ele cat mai mult timp, iar pe langa utilitatea lor se poate bucura in acelasi timp de amintiri de neuitat de la petrecerea pentru primul an de viata.

Participarea financiara

Din ce in ce mai des, parintii deschid un cont bancar pentru nasterea unui copil. Este o arma de razboi, zic unii, dar o participare financiara este, de asemenea, un mijloc pentru cei care isi doresc sa participe la viitorul copilului, astfel incat sa-si poata folosi economiile atunci cand are vreo dorinta de realizare: primul vehicul, studiile in strainatate… In loc de a oferi un cadou clasic, poti cere parintilor numarul de cont pentru a le trimite banii direct. Vei avea ocazia sa faci un bine pentru mai tarziu…

0 Shares
You May Also Like