Povestea lui Lucy Francis, cea mai apreciata acrobata

Povestea lui Lucy Francis, cea mai apreciata acrobata

0 Shares
0
0
0

Povestea lui Lucy Francis, cea mai apreciata acrobata
Lucy Francis realizeaza emotionant circ aerian si acrobatic in intreaga lume. Ea este, de asemenea, director al AirCraft Circus Academy, cu sediul la Thames-Side Studios din Londra. Dat fiind faptul ca discutam despre o persoana care a trecut cu succes un casting acrobati, iar apoi a avut o cariera de vis, in urmatoarele randuri ii vom prezenta povestea. Cu siguranta acrobatii vor citi, curiosi fiind de cum a ajuns o asemenea acrobata pe cele mai inalte culmi ale succesului.

Aircraft Circus Academy desfasoara o serie de cursuri de mare succes in arta circului, atat pentru copii cat si pentru adulti, pe care Lucy le coordoneaza. De asemenea, efectueaza spectacole de circ pentru evenimente corporative. Lucy este antrenor principal pentru interpreti.

Incepand din acrobatii

Lucy s-a antrenat initial ca gimnasta si dansatoare si recunoaste ca este un copil destul de hiperactiv. La varsta de sase ani, mama ei a trimis-o pe Lucy la cursuri de gimnastica, cu intentia de a o calma pe fiica ei destul de plina de viata.

Inainte de a deveni un artist de circ, Lucy a obtinut un succes considerabil ca campioana de acrobatie sportiva si scufundare. Ea a fost campioana britanica Masters Diving pentru ambele concursuri de primavara, si a obtinut o medalie de aur in 1999.

Intrarea in spectacolul de circ

In anii 90, Lucy a fost o concurenta nationala pentru acrobatii sportivi si tumbling. Inca a gasit timp pentru nivelurile GCSE si A, progresand la Universitatea Metropolitana Leeds dupa ce a parasit scoala si a absolvit Sportul si Stiinta exercitiilor.

„Nu eram sigur ce voiam sa fac cu gradul meu, dar am vazut o reclama pentru 90 de noi performeri aerieni care sa se antreneze si apoi sa faca spectacol in cupola Millennium. Aplicatia mea de la un casting acrobati a avut succes si am finalizat saisprezece luni platite inainte de a efectua trei spectacole pe zi pentru intregul an 2000.”

Munca de la Cupola Millennium a oferit pauza norocoasa de care Lucy avea nevoie pentru a-si lansa cariera de circ. Ea a continuat sa lucreze pentru Flying Dudes si a efectuat numeroase acte de trapez aeriene si zburatoare de succes in urmatorii ani. Acum trei ani, Lucy s-a alaturat AirCraft Circus Academy.

Lucrand ca interpret de circ

Perceptiile oamenilor despre interpretii de circ sunt adesea destul de inexacte. Majoritatea oamenilor nu au idee despre lunile de munca si pregatirea fizica care preced o performanta. Circularea este o munca foarte grea. Exista 10 concerte proaste pentru fiecare bun. Performantele sunt adesea afara, ceea ce inseamna sa lucrezi in toate vremurile, fie soare, fie ploaie.

Este foarte dificil sa-ti castigi viata ca un artist de circ care lucreaza pe cont propriu. Majoritatea oamenilor au un cadru, cum ar fi predarea sau confectionarea si vanzarea de costume.

Lucy adora zambetul pe care il primeste in timpul unei reprezentatii si ii place sa lucreze cu oameni cu ganduri similare. Calatoria in strainatate este, de asemenea, un avantaj al muncii.

Lucy a calatorit in atatea locuri, inclusiv Kenya, Danemarca, Elvetia, Italia si Spania. Munca de peste mari este, de obicei, destinata clientilor corporativi. De obicei, exista aproximativ o jumatate de zi libera pentru vizitarea obiectivelor turistice.

Incadrarea in cariera in jurul familiei sale este ceea ce Lucy face acum, dupa sosirea fiicei sale Bina in urma cu patru ani. In mod clar, fiica mamei sale, Bina joaca un rol activ in AirCraft Circus Academy, jucand deja in trei spectacole.

Lucy este unul dintre cei patru regizori care conduc AirCraft Circus Academy. Lucy se ocupa de partea financiara a companiei cu o singura mana, care lucreaza dintr-o zona de birou din coltul camerei de zi.

Sfaturi pentru spectacole de circ

  • Dupa ce participati la un casting acrobati si treceti cu succes de preselectie, veti obtine exact ce ati introdus. Daca sunteti pregatit sa lucrati cu adevarat din greu, atunci aveti sansa sa aveti o cariera de succes in aceasta industrie.
  • Lumea circului este foarte mica si foarte competitiva. Chiar si absolventilor de inalta calificare in abilitati de circ le este greu sau imposibil sa gaseasca de lucru.
  • Pentru a avea succes, trebuie sa iti antrenezi corpul ca un atlet si sa exersezi constant.

Aceasta este asadar povestea incredibilei Lucy Francis, care este atat de apreciata si iubita de catre public, dat fiind faptul ca produce un circ aerian si acrobatic in intreaga lume, de vis. Foarte multi acrobati sau foarte multi aspiranti la un asemenea job, inainte de a se gandi sa se inscrie la un casting acrobati, ar fi indicat sa citeasca povestea acestei femei acrobat, care este atat de apreciata la nivel mondial.

De-asemenea, aspirantii la un post de acrobat, ar fi indicat sa caute cat mai multe materiale video pentru a urmari aceasta artista, pentru a vedea cum se executa corect miscarile si cum se fac acrobatiile perfecte.

0 Shares
You May Also Like