Produse Luiza Essence

0 Shares
0
0
0

Doamnele si domnisoarele care isi doresc un par perfect, cu siguranta ar trebui sa isi indrepte atentia spre produsele profesionale de ingrijire a parului de la Luiza Essence, despre care vom discuta in acest articol.

Mai intai de toate trebuie mentionat faptul ca Luiza Essence este un brand care este total dedicat ingrijirii parului si pune la dispozitia persoanelor interesate produse profesionale care se remarca datorita ingredientelor de cea mai buna calitate.

Produsele acestui brand sunt realizate in urma unor studii si cercetari care au ca obiectiv oferirea unui par stralucitor si frumos.

Samponul pentru par vopsit si uscat Luiza Essence Repair Shampoo 1000 ml, este un sampon profesional fara sare, ideal in ceea ce priveste recuperarea si mentinerea parului dupa aplicarea diferitelor tratamente de indreptare a acestuia. Samponul poate sa fie aplicat cu succes chiar si dupa vopsirea sau decolorarea parului.

Luiza Essence Repair Shampoo 1000 ml este un produs realizat din uleiuri minerale, din tulpini si extracte de bambus, insa produsul mai are in compozitia sa si vitamina E si vitamina B5.

Produsul se aplica pe parul umed, iar dupa aplicare trebuie masat parul pana in momentul in care se creaza o spuma cu aspect cremos, dupa care parul trebuie clatit foarte bine. In urma aplicarii, samponul ii va oferi parului efect de hranire si volum, stralucire si intretinere, si va regla nivelul pH-lui la valori optime.

Printre cele mai mari beneficii pe care le are samponul Luiza Essence se numara mentinerea culorii parului, hidratarea acestuia, cresterea volumului parului, regenerarea firelor de par si stralucire.

Ei bine, acesta este un prim produs din gama Luiza Essence spre care isi pot indrepta atentia femeile. De precizat insa este faptul ca dupa spalarea cu aceste minunat sampon, doamnele si domnisoarele care isi doresc sa ii aplice parului cel mai bun tratament, isi pot indrepta atentia spre o masca tratament pentru par uscat si vopsit, tot de la Luiza Essence, cum ar fi Luiza Essence Repair Hair Tratament 500 ml de exemplu.

Acest produs profesional a fost special construit pentru parul uscat sau vopsit, sau pentru parul care este afectat in mod vizibil de modificarile de styling.

De mentionat in legatura cu aceasta masca tratament pentru par, este faptul ca ea contine diferite uleiuri organice, diferite vitamine si minerale care au scopul de hranire in profunzime a firelor de par.

In urma utilizarii acestei masti tratament pentru par care printre altele contine uleiuri naturale de cocos, argan si extract din bambus, ulei de avocado, minerale si vitaminele B si E, Omega 3, 6 si 9, parul devine mai matasos si mult mai stralucitor. Cel mai mare avantaj al produsului este acela ca rezultatele incep sa fie vizibile inca de la prima aplicare.

Asadar, acestea sunt doar doua dintre incredibilele produse din gama Luiza Essence spre care isi pot indrepta cu incredere atentia doamnele si domnisoarele atunci cand isi doresc sa isi ingrijeasca parul.

Marele avantaj al acestor produse este acela ca sunt fabricate doar din produse naturale care nu afecteaza negativ firele de par.

0 Shares
You May Also Like