Review iPhone 6 4.7 super smartphone

0 Shares
0
0
0

Review iPhone 6 4.7 super smartphoneAcest terminal arata mult mai bine in realitate decat in fotografiile de prezentare expuse la lansare. Fanii s-au asteptat la altceva si produsul a lasat in general o impresie foarte buna si mai ales micile detalii care erau de asteptat.

Inca se mai considera ca 6 Plus este mai bun in momentul in care a aparut acest telefon. Terminalul a ajuns in Romania mult mai repede prin Quick Mobile si are un pret pe masura efortului.

Cu ajutorul lor acest dispozitiv a ajuns la teste. Apple are si alti parteneri pe piata din Romania si la operator telefoanele pot sa ajunga mai greu. Acest telefon a dovedit in nenumarate cazuri ca noile piese iPhone isi pastreaza calitatea si isi justifica banii.

Parerile pro au fost legate de: noul design lejer si mult modificat comparativ cu cel de la 5S, ecranul cu sticla de o foarte buna calitate care arata foarte bine, o buna putere de procesare si lispa blocajelor, autonomia foarte buna, camera de fotografiat incredibila si posibilitatea de a filma foarte bine, suntetul excelent in casti mult mai bun decat la sistemele pe Android si grafica foarte buna a aplicatiilor si jocurilor care ramane de neegalat.

A fost o problema cu pretul destul de mare care a scazut in timp si cu absenta slotului pentru carduri.

iPhone 6 a fost comparat cu Samsung Galaxy Alpha despre care se punea ca este principalul sau competitor. Se putea face de asemenea si o comparatie cu Xperia Z3 care era un model premium compact ce putea sa fie comparat cu el datorita caracteristicilor foarte bune.

O prima impresia a fost ca seamana foarte bine cu Galaxy S4. Trecand peste diferenta de butoane sau de la finisajele de pe carcasa modelele sunt aproximativ identice. Ceva ce spune multe despre evolutia industriei de telefoane inteligente si despre modul in care evolueaza designul.

Difera desigur materialele si dotarile deoarece S4 este deja un terminal vechi si depasit. Ca si idee in momentul in care cei de la Apple au marit in cele din urma dimensiunile pentru ecran au evitat cu putin un design care a fost deja facut de unul dintre comeptitori. Nu mai vorbim despre cine pe cine imita. Asemanarea este foarte mare si nu puteti sa nu o remarcati in special daca ati utilizat terminalul.

Cu toate acestea spunem pentru fanii de telefoane Samsung ca se simte si diferenta si inca foarte mult intre cele doua terminale. Matrialele utilzate pntru iPhone sunt premium, telefonul este mai subtire si sta mai comod in mana.

In primele zile va va uimi autonomia pe care o are iPhone 6 dar veti descoperi ca nu este chiar asa. Daca puneti telefonul la treaba sa va duce si bateria. O baterie tine intre 12 si 14 ore  daca sunteti atenti dar nu trece o zi fara sa fie nevoie sa il incarcati.

Daca il tineti nefolosit in buzunar ca al doilea telefon, atunci acesta are o autonomie de mai bine de 24 de ore. In momentul in care incepeti sa utilizati si aplicatiile sau internetul bateria se consuma rapid.

0 Shares
You May Also Like