Safe box vs. fire deposit box

Safe box vs. fire deposit box

0 Shares
0
0
0

Toti avem documente importante pe care trebuie sa le avem la indemana, dar pe care le dorim protejate de hoti, de pierderi accidentale, etc. Acest lucru ii determina pe oameni sa puna la indoiala necesitatea unei case de bani prin intermediul unei banci sau sa aleaga cumpararea unui seif, acasa.

Dar exista argumente pro si contra pentru ambele seifuri de incendiu pentru casele dvs. si casetele de siguranta oferite prin banca dvs. Cauti cutii depozitare plastic la un pret bun? Intra pe SchoellerAllibert.com .

Cutiile de siguranta impotriva incendiilor : o cutie de siguranta in caz de incendiu este o cheltuiala unica, adesea comparabila cu costul unui an de inchiriere normla.

Un astfel de seif poate fi montat pe podea pentru a-l face mai greu de mutat pentru un hot de exemplu si poate fi usor de blocat cu o cheie sau o combinatie de cifru, in functie de modelul pe care il alegeti. Aceste cutii pot proteja continutul de furt, foc si apa, dar nu sunt complet protejate impotriva acestor amenintari.

Safe Deposit Box : Seiful unei banci este securizat intr-un seif de banca cu blocare dubla, iar accesul necesita, de obicei, o fotografie de identitate. Cutia insasi se afla sub anumite protectii juridice, cum ar fi impiedicarea accesului altora, dupa moartea ta. Seiful ofera o masura mai mare de protectie decat o cutie portabila in casa dvs., dar presupune deplasarea la banca pentru a va recupera continutul.

Exista cateva lucruri de retinut despre cele doua optiuni. O cutie de siguranta anti-incediu este rezistenta la foc si apa. Caldura extrema de la un incendiu extins al casei poate topi continutul din interiorul seifului, in special continuturile pe care le stocati pe o unitate USB sau pe alt suport media.

Apa de la stingerea incendiului poate, de asemenea, sa inmoaie continutul interior, cu exceptia cazului in care optati pentru un model mai scump, pe deplin impermeabil. Amintiti-va, daca alegeti sa utilizati o astfel de cutie, asigurati-va ca ati pastrat-o la primul etaj al casei, deoarece poate fi foarte periculos pentru pompieri, daca podeaua care o sustine este deteriorata.

Casetele de depozitare tip seif sunt mai putin convenabile, deoarece pot fi accesate numai in timpul orelor bancare. La moartea titularului cutiei, continutul este inaccesibil, cu exceptia cazului in care vointa prealabila a acestuia, indica cine urmeaza sa aiba acces si chiar si atunci, accesul este disponibil numai dupa ce vointa este probata. Un alt factor pe care oamenii il uita adesea este dezastrul natural;

Daca orasul dvs. este afectat de un uragan, de inundatii, de tornada sau de alte evenimente daunatoare pe scara larga, banca poate fi la fel de vulnerabila ca si locuinta dvs., iar continutul dvs. poate fi afectat.

Unele surse recomanda luarea in considerare a ambelor optiuni. Un seif de incendiu mic in locuinta dvs. poate oferi un nivel de protectie suficient pentru documentele si obiectele de valoare de care aveti nevoie pentru a le accesa in mod obisnuit, cum ar fi bijuterii pe care intentionati sa le purtati din cand in cand, carduri de securitate sociala si documente de asigurare.

Seiful ar fi ideal pentru articolele pe care nu aveti nevoie sa le accesati in mod regulat, dar pe care trebuie sa le protejati, cum ar fi titlul de masina, diploma, documentele de asigurare de viata, certificatul de casatorie si copii digitale speciale.

0 Shares
You May Also Like