Siguranta telefonului cu ajutorul huselor si carcaselor

0 Shares
0
0
0

Siguranta telefonului cu ajutorul huselor si carcaselorUltimele modele in materie de smartphone-uri sunt destul de performante si in acelasi timp atragatoare din punctul de vedere al aspectului, insa majoritatea dintre acestea au puncte slabe care pot duce la o deteriorare mai rapida.

Unul dintre cele mai frecvente il reprezinta ecranul, care se poate deteriora foarte usor, iar cu totii stim ca inlocuirea ecranului unui astfel de smartphone presupune un efort financiar destul de mare. Insa, exista destul de multe solutii care ne pot ajuta sa evitam acest lucru si care nu sunt nici foarte scumpe.

Una dintre solutiile pentru accesorii telefoane care ne pot proteja smartphone-urile o reprezinta carcasa de telefon. Aceasta are rolul de a proteja smartphone-urile noastre in fata unor factori extremi de daunatori cum sunt apa si praful.

Marii producatori de carcase de telefoane le-au dus pe acestea la limita tehnologiei, creand astfel carcase din materiale precum plastic sau silicon. Fiecare dintre acestea constituie si avantaje, dar si dezavantaje, asa ca ele trebuiesc alese numai dupa ce ne informam despre fiecare in parte.

Astfel, putem spune despre carcasele de telefon realizate din plastic ca ele ofera protectie unui telefon mobil in cazul loviturilor sau al cazaturilor, datorita plasticului rigid din care sunt create, insa pot ajuta chiar ele la aparitia zgarieturi pe suprafata telefonului mobil.

Cele realizate din silicon sunt avantajoase din punct de vedere al sigurantei ce o confera unui telefon mobil, insa nu si din punctul de vedere al pretului, deoarece acestea se gasesc in majoritatea magazinelor care vand accesorii GSM, la preturi mult mai mari decat cele realizate din plastic.

Insa, nu doar carcasele sunt cele care va pot proteja telefoanele mobile impotriva factorilor ce au rolul de a le dauna acestora, ci si husele.

Putem spune ca husele de telefon sunt invelisurile carcaselor, deoarece aplicarea acestora se face peste carcase si in functie de materialele din care sunt create, acestea pot aduce avantaje sau dezavantaje telefonului mobil. La fel ca si carcasele de telefon, si husele sunt realizate tot din plastic, piele sau silicon.

Husele de telefon sau unele huse tablete realizate din plastic prezinta ca principal avantaj pretul mic cu care sunt gasite in magazinele care comercializeaza accesorii GSM. Despre acestea mai putem spune si ca pot deveni huse personalizate ideale, atunci cand personalizarea lor este facuta cu rafinament si mult bun gust.

Husele de telefon realizate din silicon au ca principal avantaj siguranta mare ce o confera telefoanelor mobile pe care sunt atasate, insa pretul mai mare al acestora le face sa nu fie atat de dorite ca cele din plastic.

Despre husele de telefoane realizate din piele putem spune ca au un singur dezavantaj, si acela consta in pastrarea prafului pe suprafetele lor, insa avantajele lor sunt multiple, deoarece acestea ofera unui telefon mobil atat eleganta, cat si protectie maxima.

0 Shares
You May Also Like