Sporturi ciudate si extrem de amuzante

0 Shares
0
0
0

Sporturi ciudate si extrem de amuzanteCand aud de sport, cel mai adesea, barbatii se gandesc la fotbal. Acesta este un sport foarte popular, preferat de multi dintre barbati.

Unii practica acest sport, altii se uita la meciuri la TV, altii merg pe stadioane la meciuri, altii pariaza, iar altii combina cate putin di ele.

Cei care pariaza stiu cat de important este biletul zilei si incearca sa faca cele mai precise predictii. Nu sunt pariuri la care sansa de castig sa fie de 100%, insa cu putina documentare si studiu al echipelor si a performantelor pe care le-au avut de-a lungul timpului, te-ai putea apropia de rezultatul final.

Biletul zilei se afiseaza cu 24 de ore inain te de inceperea partidei pe site-uri. Unul din site-urile care te tin la curent cu ce se intampla in lumea pariurilor este E-pariuri.ro. Intra si pariaza pe echipa sau pe jucatorul care-ti da cea mai multa incredere.

Fotbalul este un sport foarte cunoscut. Sunt insa si sporturi mai putin cunoscute, si de ce nu, ciudate. Ele sunt de asemenea amuzante. In cele ce urmeaza, vom vorbi despre cateva dintre acestea.

Oamenii au de multe o imaginatie absolut iesita din comun. Acest lucru o dovedeste si sportul denumit extreme ironing. Practic, acesta imbina doua activitati si anume calcatul rufelor cu sportul extrem. Unii aleg sa calce in timp ce sar cu marasuta, altii pe cladiri si monumente inalte, altii in apa si tot felul de idei de acest gen. Asadar, dragile noastre doamne, a venit momentul sa va indrumati sotul spre un sport care il va face sa va ajute la treburile gospodaresti intr-un mod inedit.

Un sport extrem de amuzant este wife carrying-ul. Nu stim daca acest sport a fost mai mult ideea doamnelor de a fi plimbate de soti, sau a sotilor pentru a castiga un premiu ravnit de barbati. In ce consta premiul? Castigatorul primeste o cantitate de bere egala cu greutatea sotiei. Pot participa doar sotii care au sotii cu o greutate mai mare de 49 de kg. Distanta parcursa este de exact 253,5 metri, iar in timpul probei sunt plasate diverse obstacole. Este un sport care starneste cu adevarat rasul.

Daca vrei sa te distrezi copios, participa sau priveste un meci de fotbal in namol. E de-a dreptul de cascadorii rasului sa vezi jucatorii plini de namol in urma cazaturilor. Reprizele de fotbal sunt in numar de 2, fiecare avand o durata de 24 de minute. Echipele trebuie sa aiba un numar de 6 jucatori si pot fi de 3 feluri: de fete, de baieti sau mixte.

Majoritatea oamenilor cunosc ce anume presupune scandenbergul. Ei bine, pentru ca jocul de scandenberg clasic era clasic, oamenii cu idei au creat scandenberg-ul care se joaca in mod surprinzator cu degetele de la picioare. Este de-a dreptul funny sa incerci sa-ti dobori adversarul cu ajutorul degeteor de la picioare.

In mod clar, imaginatia unora depasest orice limita. Pentru ca unii nu au stiut ce sa mai inventeze pentru a se distra, a fost inventat sportul care presupune prinderea unei roti de…cascaval. Da, ai citit bine. Concurentii trebuie sa alerge la vale pentru a prinde o roata de cascaval foarte mare.

Roata de cascaval este si premiul pe care-l primeste castigatorul, un premiu castigat destul de rar, avand in vedere faptul ca o astfel de roata poate prinde o viteaza de 112km/h. Acest sport este si foarte periculos, deoarece participantii se pot rani destul de grav in momentul in care cad. Pentru ca da, cazaturile sunt foarte, foarte dese, avand in vedere faptul ca practic curajosii care se incumeta alearga la vale.

Acestea sunt doar o parte din sporturile ciudate si amuzante pe care le practica oamenii din intreaga lume.

0 Shares
You May Also Like