Top 5 aplicatii esentiale pentru inceputul anului 2023

Top 5 aplicatii esentiale pentru inceputul anului 2023

0 Shares
0
0
0
  1. Jaadoo

Aceasta este o aplicatie cu ajutorul careia veti putea sa va ordonati si sa va gestionati mai bine capturile de ecran. Aplicatia dispune de un sistem de inteligenta artificiala care recunoaste capturile de ecran si le clasifica in functie de aplicatie. De asemenea, va va permite sa le sortati manual.

Apoi, puteti sa le cautati cu ajutorul motorului de cautare, sa le gestionati sau sa le partajati cu usurinta. Aplicatia face toata procesarea in interiorul telefonului pentru a va pastra confidentialitatea.

Utilizarea excesiva a aplicatiilor genereaza un risc suplimentar pentru telefonul tau si anume acela de a-i sparge displayul in cazul in care il scapi pe jos. Dar, daca ti se intampla, poti gasi oricand un display iPhone sau pentru orice alt telefon detii.

  1. Microsoft Authenticator

Microsoft a reusit sa creeze unul dintre cele mai versatile instrumente de gestionare a parolelor si a logarilor de pe piata. Si este gratuit. Pe de o parte, Authenticator functioneaza ca un manager de autentificare in doi pasi, furnizandu-va o cheie pentru serviciile legate, astfel incat sa poti termina de verificat ca esti tu.

Dar, in plus, este si un manager de parole care va sincronizeaza parolele prin intermediul contului Microsoft. Acest lucru va permite sa aveti parolele la indemana pe telefonul mobil Android sau iOS, precum si in Edge, deoarece acestea sunt implementate direct in browser sau in Chrome prin extensia acestuia.

Pe langa salvarea si cautarea parolelor, va va ajuta sa creati parole puternice atunci cand va conectati la un site.

  1. MoneyBox

Visarea este gratuita, dar realizarea unor vise nu este gratuita. Poate ca v-ati propus sa va cumparati o masina noua sau o alta cheltuiala importanta, dar nu stiti cum veti face rost de bani pentru a o face. Ei bine, MoneyBox este o mica aplicatie gratuita care incearca sa te ajute sa economisesti bani pentru a atinge aceste obiective.

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci obiectivul tau de economisire si intervalul de timp in care vrei sa-l atingi, iar aplicatia va calcula banii pe care trebuie sa-i pui in fiecare luna in pusculita. Apoi, pe masura ce faceti acest lucru, va va arata procentul de bani pe care trebuie sa il economisiti pentru a va atinge obiectivul.

  1. Net Speed Indicator

Net Speed Indicator este aproape esential daca vrei sa iti controlezi si sa iti gestionezi conexiunea. Va permite sa aflati in timp real datele pe care le utilizati cu telefonul mobil, aratandu-va in orice moment viteza si utilizarea retelei. Este o aplicatie gratuita cu reclame, desi acestea nu te deranjeaza prea mult.

Va va arata nu doar consumul total de date, ci si grafice cu evolutia acestuia si informatii despre cat de multe date consuma fiecare aplicatie pe care o aveti instalata, chiar si in timp real. In acest fel, puteti afla care sunt aplicatiile care consuma cel mai mult si puteti lua decizii pentru a va extinde cat mai mult tariful de date.

  1. Noteit

Aceasta este o aplicatie destul de ciudata care incearca sa reinventeze ceva la fel de simplu ca si mesajele text sau aplicatiile de mesagerie. Propunerea sa este de a va permite sa trimiteti desene in loc de texte persoanelor pe care le-ati selectat. Unele aplicatii de mesagerie va permit sa faceti acest lucru in mod ad-hoc, iar aceasta aplicatie se bazeaza pe acest lucru.

0 Shares
You May Also Like