Top 5 intrebari pe care trebuie sa ti le pui cand cauti sa cumperi un apartament nou in Bucuresti

0 Shares
0
0
0

Top 5 intrebari pe care trebuie sa ti le pui cand cauti sa cumperi un apartament nou in BucurestiViata in capitala poate fi o experienta de neuitat. Pentru unii agitatia si agolmeratia sunt sursa lor de energie si se simt extraordinar in vacarmul orasului.

Experienta ta, ca tanarproaspat venit din provincie, care speri ca viata ta in acest mare orasva fi perfecta, va atinge cote maxime cand va trebui sa-ti cauti o locuinta din oferta larga de apartamente de vanzare in Bucuresti.

Pentru a simplifica acest proces, iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa gasesti apartamentul perfect pentru tine.

Marea greseala pe care o fac cei ce doresc sa isi cumpere un apartament nou e ca fac totul invers. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa cauti cartierul care ti se potriveste.

De exemplu, daca itidoresti un apartament intr-o zona linistita, ferita de agitatiaorasului, Greenfield este locul perfect pentru tine, cartierul fiind situat in apropierea padurii Baneasa.

Dupa ce te-ai hotarat si ai ales zona potrivita nevoilor tale, poti incepe cautarea unui apartament, dar este bine sa nu o faci de unul singur. Apeleaza la un specialist, el te poate ajuta, in functie de ceea ce itidoresti, vei gasi apartamentul care ti se potriveste in cel mai scurt timp posibil.

Viziteaza cat mai multe apartamente pentru a avea de unde alege. Apoi, verifica daca are toate facilitatile de care ai nevoie, daca magazinele sunt aproape, daca este aproape de locul de munca, unde sunt cele mai apropiate parcuri, spitale, scoli, sala de fitness etc.

•    Cand vine vorba despre cladire trebuie sa te intrebi cat de veche este. Apartamentele sunt renovate? Care este calitatea finisajelor?

•    Care sunt masurile de securitate? De exemplu accesul este limitat sau oricine poate intra in cladire? Exista camere de supraveghere?greenfieldresidence.ro

•    Are un balcon unde sa te poti bucura de o priveliste minunata, sau privelistea este blocata de alte cladiri?

•    Care sunt taxele de intretinere? Multi oameni nu se gandesc la acest aspect atunci candcauta un apartament, iar cand sunt nevoiti sa achite facturile devin extrem de frustrati.

•    Daca ai o masina ar trebui sa intrebi daca exista spatiu de parcare sau apartamentul vine la pachet cu un garaj?

Dupa cum vezi, e nevoie de foarte multe intrebari pe care trebuie sa ti le pui atunci cand vine vorba de achizitionarea unui apartament.

Este important sa nu te lasicopolesit de multimea de apartamente de vanzare in Bucuresti, alege un dezvoltator important de pe piata care, pe langaexperienta si garantiacalitatii, dispune de un departament de vanzari specializat pentru a te consilia in alegerea variantei optime.

Consilierii de vanzari Greenfield va stau la dispozitie atunci cand va hotarati sa achizitionati un apartament nou in Bucuresti, in zona Baneasa.

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

0 Shares
You May Also Like