Tratamentul cu ventuze pentru masaj combate rapid celulita

0 Shares
0
0
0

Tratamentul cu ventuze pentru masaj combate rapid celulitaChiar daca in ziua de astazi medicina a evoluat destul de mult, unele practice vechi inca mai sunt utilizate. Printre acestea se numara si terapia cu ventuze, care este o practica destul de cautata in zilele noastre.

Facand parte din medicina traditionala a Chinei, terapia cu ventuze reprezinta chiar si in ziua de azi un mod de tratare destul de bun in ceea ce priveste unele afectiuni ale corpului uman. Desigur, astazi controversele in ceea ce priveste aceasta terapie cu ventuze sunt destul de mari, insa cei mai multi o considera pe aceasta ca fiind metoda ideala de tratare atunci cand pastilele dau gres.

Terapia cu ventuze este mentionata chiar si in documente foarte vechi si nu in ultimul rand, in cea mai veche carte de medicina descoperita vreodata, unde aceasta metoda de tratare utilizand ventuze este prezentata ca fiind o practica destul de complexa.

Fiind originara din China, unde in timpul dinastiilor stravechi, aceasta metoda de tratament era deseori folosita in special de catre medicii caselor regale, terapia cu ventuze a devenit in scurt timp populara si in randul celorlalte popoare cunoscute din acele vremuri. Si aici este vorba despre Grecia Antica si Egiptul Antic, caci aceste doua popoare au preluat de la chinezi tratamentul cu ventuze si mai mult decat atat, medicii celebri ai acelori timpuri, precum Gallen si Hipocrate, care sunt cunoscuti si ca fiind intemeietorii medicinei, foloseau ori de cate ori aveau ocazia aceasta metoda de tratament, afirmand despre ea ca da roade chiar si atunci cand este folosita in tratarea unor afectiuni destul de serioase.

In vremurile stravechi de care am vorbit mai sus, ventuzele erau realizate din corn de animal sau din ceramica, insa in ziua de azi lucrurile s-au schimbat semnificativ, ajungandu- se chiar la realizarea acestora din silicon.

De fapt, putem spune ca in ziua de azi ventuzele din silicon sunt printre cele mai populare, ele fiind folosite de toti specialistii in tratamentul cu ventuze pentru masaj.

Intrebuintarea principala, atunci cand este vorba despre ventuze pentru masaj realizate din silicon, este comberea celulitei. Stim cu totii ca celulita este una dintre cele mai frecvente probleme ale femeilor din ziua de azi si ca, mai mult decat atat, majoritatea femeilor doresc sa scape de celulita intr- un timp cat mai scurt. Si atunci cand este vorba despre asta, tratamentul cu ventuze pentru masaj realizate din silicon reprezinta cea mai buna solutie a zilelor noastre.

Tratamentul cu ventuze pentru masaj din silicon pot scapa orice femeie de celulita intr- un timp foarte scurt, pentru asta fiind nevoie de numai cateva sedinte. Desigur, in timpul acestui tratament nu trebuie neglijata nici alimentatia, pentru ca ea trebuie sa fie una corespunzatoare.

0 Shares
You May Also Like