Trei texte antice care sugereaza ca fiintele extraterestre au vizitat Pamantul in trecutul indepartat

Trei texte antice care sugereaza ca fiintele extraterestre au vizitat Pamantul in trecutul indepartat

0 Shares
0
0
0

Toate cele trei texte antice descriu povesti similare in care fiintele, probabil percepute in mod eronat ca niste “zei”, au coborat din ceruri si au domnit peste planeta timp de mii de ani.

Daca civilizatiile extraterestre inteligente ne-au vizitat cu adevarat planeta in trecutul indepartat, este posibil ca, in prezent, sa gasim, undeva pe Pamant, dovezi ale vizitei lor?

Ei bine, potrivit acestor trei texte antice, cele mai cautate dovezi sunt chiar in fata noastra si au fost aici tot timpul, inca de cand omenirea antica a consemnat ceea ce a vazut, cu mii de ani in urma.

Desi oamenii de stiinta resping cu fermitate aceasta idee, in prezent, milioane de oameni cred cu tarie ca omenirea a fost vizitata, in trecutul indeparat, de catre fiinte nepamantene.

Conform unor izvoare si relatari, aceste fiinte, descrise drept zei, au contribuit in numeroase moduri la evolutia și dezvoltarea civilizatiei asa cum o stim noi si, ceea ce este interesant, exista numeroase texte antice care par sa sustina aceasta teorie controversata, dar populara.

Lista Regilor Sumerieni, Canonul Regal din Torino si piatra de la Palermo sunt trei texte antice extrem de importante, care descriu o perioada din istorie, in care fiintele denumite “zei” au domnit asupra planetei noastre.

Lista Regilor Sumerieni

Lista Regilor Sumerieni este unul dintre cele mai interesante texte antice descoperite vreodata pe planeta noastra, intrucat detaliaza cu mare precizie conducatorii civilizatiei antice sumeriene.

Exista mai mult de o duzina de copii a Listei Regilor Sumerieni gasite in Babilon, Susa si Asiria si Biblioteca Regala din Ninive din secolul al VII-lea i.Hr. Se crede ca toate aceste copii provin dintr-o lista initiala, scrisa in timpul celei de-a treia dinastii din Ur sau chiar mai devreme.Trei texte antice care sugereaza ca fiintele extraterestre au vizitat Pamantul in trecutul indepartat

Cu toate acestea, cel mai bine pastrata Lista a Regilor Sumerieni este numita “prisma Weld-Blundell”, o prisma din argila, scrisa in alfabetul cuneiform, care face parte din colectia Muzeului Ashmolean.

Pe aceasta prisma este inscriptionata o lista completa a tuturor regilor sumerieni inainte si dupa marele potop. Ofera o descriere interesanta a regilor care au domnit peste Pamant si au trait timp de mii de ani.

Din Lista Regilor Sumerieni, putem citi: “Dupa ce regalitatea a coborat din cer, regatul a fost stabilit la Eridu. In Eridu, Alulim a devenit rege; acesta a domnit timp de 28.800 de ani. Alaljar a domnit timp de 36.000 de ani. Doi regi; ei au domnit timp de 64.800 de ani.”

Acest document antic descrie o perioada de pe Pamant, in care fiintele necunoscute au trait timp de mii de ani si au domnit peste anticele orase din regiune. Cercetatorii nu au reusit sa explice de ce aceasta lista unica reuneste conducatorii mitici predinastici cu  cei istorici, despre care se stie ca au existat; prin urmare, ii incearca un amalgam de sentimente atunci cand vine vorba de interpretarea Listei Regilor Sumerieni.

In prezent, oamenii de stiinta au acceptat doar partial Lista Regilor Sumerieni, sugerand ca domniile neverosimile indelungate descrise in Lista Regilor Sumerieni nu sunt altceva decat mitologie.

Canonul Regal din Torino sau Lista Regilor din Turin

Trei texte antice care sugereaza ca fiintele extraterestre au vizitat Pamantul in trecutul indepartat

Dar daca “extraterestrii” perceputi in mod eronat ca “Zei” au domnit, intr-adevar, peste Pamant timp de mii de ani, nu ar fi existat dovezi ale existentei lor in diferite culturi?

Ei bine, Lista Regilor Sumerieni  nu este singurul text antic care descrie modul in care “Zeii” au domnit peste planeta Pamant. Canonul Regal din Torino reprezinta un alt text antic esential care descrie domnia longeviva a “Zeilor”.

Papirusul din Torino, cunoscut de multi drept “Canonul Regal din Torino”, este un text antic scris in limba hieratica (o forma de scriere cursiva si simplificata a hieroglifelor egiptene, folosita indeosebi de catre preoti). Oamenii de stiinta cred ca papirusul original era o lista care includea peste 300 de nume si care detalia cu precizie anii, lunile si zilele fiecarei domnii a carmuitorilor Egiptului antic.

Ce este interesant este ca partea care se aseamana cu mare precizie cu Lista Regilor Sumerieni sunt ultimele doua randuri ale coloanei, care par sa reprezinte o scurta descriere a intregului document; acestea sunt extrem de interesante si ne amintesc de Lista Regilor Sumerieni. Acestea mentioneaza urmatoarele: “Shemsu-Hor (adeptii lui Horus), 13,420 de ani; domnii inainte de Shemsu-Hor, 23.200 de ani; in total, 36,620 de ani.”

Papirusul din Torino indica in mod clar existenta a NOUA dinastii care corespund faraonilor predinastici, printre acestia numarandu-se “Adeptii din Memphis”, “Adeptii din Nord” si, in cele din urma, Shemsu Hor (insotitorii sau adeptii lui Horus), dinastie care a domnit pana in vremea lui Menes, primul faraon muritor al Egiptului Antic.

Piatra de la PalermoTrei texte antice care sugereaza ca fiintele extraterestre au vizitat Pamantul in trecutul indepartat

Cunoscuta, de asemenea, si sub numele de “Analele Regale”, Piatra de la Palermo, este considerata de multi ca fiind cea mai veche carte de istorie din lume. Aceasta piatra antica este cea mai importanta sursa pentru studiul istoriei Egiptului Antic. Desi data exacta a crearii sale este inca un mister, se crede ca a fost faurita in timpul celei de-a cincea dinastii. Ca si in cazul Listei Regilor Sumerieni si a Canonului Regal din Torino, Piatra de la Palermo enumera regii predinastici mitici ai Egiptului, urmati de faraonii primelor cinci dinastii.

Piatra de la Palermo reprezinta doar jumatate dintr-o placa imensa de diorit negru, despre care se crede ca masura initial aproximativ 2 metri lungime si in jur de 60 de centimetri inaltime. In prezent, piatra este expusa la Muzeul din Palermo. Documentul, scris cu hieroglife, numara 120 de regi predinastici care au domnit inainte ca vechii egipteni sa existe, in mod oficial, ca si civilizatie. Interesant este faptul ca numele misteriosilor “zei” si “semizei” apar, de asemenea, si in genealogiile regale egiptene.

Dupa cum putem observa, exista mai multe texte antice care descriu cu mare acuratete vremea in care fiintele, probabil interpretate gresit drept “zei”, au coborat din ceruri si au domnit asupra omenirii. Mai mult decat atat, izvoare similare referitoare la “zeii” care au coborat din ceruri pot fi gasite in numeroase culturi antice de pe intreaga planeta.

Din anumite motive, cercetatorii au decis sa ignore aceste texte antice, punand accentul pe propria lor cronologie a istoriei Egiptului Antic si a altor civilizatii antice impunatoare.

0 Shares
You May Also Like