Se merita sa iti cumperi un iPhone 7?

Se merita sa iti cumperi un iPhone 7?

0 Shares
0
0
0

Apple este unul dintre cei mai renumiti producatori de telefoane mobile de pe piata, asa ca in momentul in care intentionezi sa iti cumperi un smartphone, poti sa iti indrepti atentia cu mare incredere spre unul din terminalele acestui brand.

De exemplu, ai putea sa iti indrepti atentia spre un model iPhone 7, care datorita faptului ca deja au aparut modele mai noi pe piata ale acestui producator (iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X), nu mai este atat de costisitor precum era cand a aparut pe piata pentru prima data.

In cazul in care detii un model mai vechi de iPhone, precum un terminal iPhone 6, iPhone 6s, sau iPhone 6 Plus, cu siguranta se merita sa faci trecerea rapid la acest model de smartphone.

In primul rand, trebuie sa stii faptul ca acest telefon este rezistent atat la apa cat si la praf, asa ca deja ai un motiv intemeiat pentru care putem spune ca se merita sa iti indrepti atentia spre un astfel de telefon de la Apple.

Acesta este de fapt si primul terminal iPhone care le ofera utilizatorilor aceasta facilitate, asa ca ar fi pacat sa nu iti alegi un asemenea telefon, care vei vedea ca isi merita banii.

Plus de asta, progresul este unul cat se poate de mare si de puternic, pentru ca procesorul acestui telefon, fiind unul A10 Fusion quad – core, este mai puternic cu aproximativ 40% decat cel A9, de pe modelul anterior, dar si cu 120% mai puternic decat cel cu care a fost echipat primul terminal iPhone.

Capacitatea mare de stocare a acestui telefon, este un alt motiv pentru care se merita sa iti indrepti atentia spre un astfel de model, care poate avea un spatiu intern de stocare de pana la 256 GB.

Plus de asta, accesoriile telefonului sunt de cea mai buna calitate, iar aici putem discuta de exemplu despre un incarcator iPhone 7, sau despre castile care sunt incluse alaturi de incarcator si de smartphone in pachetul cu care vine telefonul.

Iarasi este important de precizat faptul ca ecranul acestui tip de telefon este unul mai luminos decat cel al modelului precedent de la iPhone, asa ca se merita si din acest punct de vedere sa iti indrepti atentia spre un asemenea telefon.

Greutatea telefonului este un alt motiv pentru care putem spune ca se merita achizitionarea unui asemenea telefon, pentru ca el este mai usor cu 5 grame decat modelul iPhone 6S care cantareste 143 grame. Terminalul iPhone 7 deci, candatreste 138 grame.

Camera foto superioara a acestui tip de telefon, care face poze mult mai clare si in conditii de luminozitate scazuta, in comparatie cu camera modelului iPhone 6S, este un alt motiv pentru care se merita sa iti indrepti cat mai rapid atentia spre un asemenea telefon.

Asadar, dupa cum se poate observa din acest articol, atunci cand discutam despre terminalele iPhone 7, putem sa gasim o multime de motive pentru care sa spunem ca se merita sa iti alegi un astfel de telefon.

0 Shares
You May Also Like