Tu ce fel de curea preferi pentru ceasul tau

Tu ce fel de curea preferi pentru ceasul tau

0 Shares
0
0
0

Tu ce fel de curea preferi pentru ceasul tau
De cate ori ti s-a intamplat sa arunci o privire peste ceasuri dama si sa observi un ceas dragut insa cureaua sa nu fie pe placul tau? Se poate intampla foarte des, dat fiind faptul ca un ceas este format din aceste doua elemente distincte: ceasul propriu-zis in care se gaseste mecanismul si cureaua.

Astfel ca dupa ce alegi sa te orientezi? Alegi un ceas dupa preferintele legate de carcasa mecanismului sau dupa curea? Cazurile in care gasesti un ceas care sa iti indeplineasca ambele preferinte sunt cazurile fericite.

Fie ca vorbim de ceasuri de dama, fie ca vorbim de ceasurile de barbati exista mai multe tipuri de curele pe care poti sa le intalnesti. Daca vom cauta un ceas pentru cineva drag sau chiar pentru noi vom observa curele din piele, din imitatie de piele, curele tip bratara, curele din material textil sau curele din silicon. Despre fiecare dintre acestea sunt cateva avantaje si dezavantaje pe care le regasesti in randurile ce urmeaza.

In cazul curelelor tip bratara lucrurile sunt usor de intuit. Acest tip de curea este avantajos atunci cand cumperi cuiva un cadou, insa nu stii daca i se va potrivi sau nu ca marime. Practic, bratara de acest fel este formata din mai multe elemente legate intre ele si care se pot adauga sau scoate in cazul in care se doreste modificarea dimensiunii.

Un bijutier sau un ceasornicar are uneltele potrivite pentru aceasta activitate. Un alt mare avantaj al acestor ceasuri cu curea din bratara este ca ele sunt cele mai elegante, putand fi purtate fara grija la o tinuta office de seara sau la un eveniment de seara care cere o tinuta cocktail.

Ceasurile cu curea din piele se potrivesc de minune purtate la tinutele zilnice de la birou sau prin oras. Sunt comode, usoare si se potrivesc tinutelor lejere putand fi asortate usor. Exista si in aceasta categorie modele de ceasuri care pot fi alese pentru un eveniment luxos, mai ales in cazul barbatilor, carora un ceas din piele la un costum se va potrivit de minune.

Pentru tinutele sport alege curele din material textil sau silicon. In contact cu transpiratia, curelele din piele sau cele tip bratara nu iti vor fi deloc confortabile. Avand in vedere, diversitatea de modele, ai ocazia sa gasesti ceea ce iti place in magazinele de ceasuri.

0 Shares
You May Also Like