Tu stii sa iti alegi remorca la masina?

Tu stii sa iti alegi remorca la masina?

0 Shares
0
0
0

Tu stii sa iti alegi remorca la masina?Se intampla periodic sa ai nevoie sa transporti tot felul de obiecte sau de produse, iar portbagajul masinii sa fie neincapator? Ai mereu probleme cand trebuie sa transporti tot felul de lucruri, pentru ca acestea nu incap in masina datorita volumului mare, chiar daca nu sunt foarte grele?

Daca te afli in aceasta situatie, atunci cu siguranta trebuie sa iti indrepti cat mai repede atentia spre cgrauto.roremorciremorci-750-kg, de unde iti poti alege o remorca auto in functie de necesitati.

Remorcile auto sunt de diferite categorii, iar in continuare vei descoperi si tu despre ce este vorba.

  1. Remorca auto usoara

Acestea sunt cele mai des intalnite remorci auto in randul soferilor care transporta ocazional diferite obiecte. O asemenea remorca se poate folosi in activitati de regim personal.

Acest tip de remorca are un pret foarte atractiv, si poate imbina unele caracteristici importante, cum ar fi de exemplu rabatarea obloanelor din fata si din spate, sau detasarea obloanelor laterale. La nevoie, o asemenea remorca se poate bascula.

  1. Remorca de tip cusca

Poti sa folosesti o asemenea remorca atunci cand ai de facut diferite tipuri de transporturi. Chiar si cand este necesar sa transporti obiecte de mobilier, o asemenea remorca de tip cusca poate face fata cerintelor. Trebuie sa stii ca o asemenea remorca are la spate o usa, care iti da voie sa urci in remorca pentru a aranja incarcatura.

  1. Remorca carosata

Exista remorci carosate care se pot folosit dupa bunul plac, in tot felul de activitati. O asemenea remorca are forma unei cutii, si poate fi folositoare pentru transportul mobilierului, pentru transportul electrocasnicelor, pentru transportul anvelopelor sau a containerelor din plastic.

Trebuie sa stii ca o asemenea remorca poate fi achizitionata fara sistem de franare, si nu necesita un asemenea sistem atunci cand impreuna cu greutatea transportata, greutatea totala a remorcii nu depaseste 750 de kilograme.

Daca acest prag de greutate va fi depasit, atunci va fi necesar ca remorca sa fie dotata cu sistem de franare.

  1. Remorca comerciala

O remorca de acest tip li se potriveste cel mai bine comerciantilor. Aceasta poate fi folosita pentru a transporta baxuri cu tot felul de produse alimentare, baxuri de apa sau tot felul de alte produse de care au nevoie comerciantii. O asemenea remorca poate fi accesorizata cu rafturi interioare din fabrica, iar o parte laterala cel putin este rabatabila.

  1. Platforma auto (remorca pentru a transporta masinile)

Exista persoane care si-au facut un business din tractarea masinilor avariate sau defecte, iar aceste persoane folosesc platformele auto.

O asemenea remorca dispune de rampe necesare urcarii si coborarii autoturismelor, dar si de troliu, care este necesar pentru a putea urca masina pe platforma atunci cand aceasta este defecta.

  1. Remorca basculabila

Remorca de acest fel este folosita de obicei de catre cei care se ocupa de transportul diferitelor materiale de constructii, de transportul pietrisului si a nisipului sau de transportul lemnului.

Remorcile basculabile sunt dotate cu un sistem hidraulic, care se foloseste in scopul bascularii incarcaturii.

  1. Remorca de tip off-road

O remorca din aceasta categorie poate fi intaknuta ca si “remorca cu forma de carcasa”, sau poate avea sasiul special proiectat cu scopul de a sustine greutati mari.

Cu siguranta o asemenea remorca dispune de suspensii bune dar si de bare puternice. Nu trebuie sa uitam sa amintim faptul ca o asemenea remorca este mai ridicata de la sol in comparatie cu o remorca normala, iar cauciucurile pe care le are in dotare, sunt potrivite pentru terenurile accidentate.

In afara acestor tipuri de remorci auto, mai exista remorci pentru biciclete, remorci pentru animale sau remorci pentru barci (peridoc).

0 Shares
You May Also Like