Unde se aseaza tablourile verzi?

Unde se aseaza tablourile verzi?

0 Shares
0
0
0

Unde se aseaza tablourile verzi?Dat fiind faptul ca oamenii iubesc atat de mult natura, isi doresc sa fie incojurati de cat mai multe plante chiar si in propria gradina, iar in urmatoarele randuri vom vedea despre ce este vorba.

Exista de exemplu persoane care isi indreapta atentia spre tablouri verzi, pe care isi doresc fie sa le pastreze in casa, intr-o anexa a locuintei sau chiar pe terasa casei.

Cei interesati, isi pot indrepta de exemplu atentia spre un tablou verde din muschi si licheni. Un astfel de element minunat de decor pentru acasa, este creat special din muschi si licheni stabilizati, dar si din diferite alte elemente naturale si nu necesita nici o intretinere sau udare.

Aceasta frumoasa opera de arta verde va adauga o pata vibranta de culoare si texturi naturale in spatiul dvs., si cu siguranta va induce o atmosfera placuta si calma in mediul care va inconjoara. Imaginati-va cat de frumos este sa aveti o gradina verde acasa cu gazon si cele mai frumoase flori naturale, iar pe terasa, pe langa diferite ghivece cu flori, sa aveti si un tablou verde.

Un tablou verde din muschi si licheni, are diferite caracteristici speciale, iar in continuare vom vedea care sunt acestea:

  • este 100% natural;
  • are o durata de viata indelungata, iar astfel va veti bucura mai mult timp de acesta;
  • este Non-toxic;
  • Retine praful si astfel contribuie la purificare aerului;
  • Regleaza umiditatea atmosferica.

In cazul in care optati pentru un asemenea tablou verde special pentru gradina dvs., este indicat sa nu il udati si sa il tineti in cel mai umbrit loc de pe terasa, pentru ca nu este indicat sa bata razele soarelui pe el.

In functie de banii de care dispuneti si de cat de mult doriti sa investiti, va puteti indrepta atentia de-asemenea si spre diferite alte tablouri cu licheni, care in mod evident ii vor conferi incaperii in care acestea sunt amplasate, un aer de relaxare. Avand pe terasa sau chiar in casa unul sau mai multe asemenea tablouri verzi, veti cunoaste cu adevarat senzatia de bunastare, dar si senzatia de meditatie. Acest perete vegetal nu trebuie sa fie udat, astfel ca nu are nevoie de sistem de irigare.

De-asemenea, un tablou de acest gen nu are nevoie nici de fertilizare si cosmetizare, dat fiind faptul ca lichenii nu cresc. Lichenii pot fi amplasati fara probleme chiar si in incaperi fara lumina naturala.

Se poate spune despre aceste tablouri verzi ca sunt mai mult decat potrivite atat pentru acasa, cat si pentru spatiile comerciale si rezidentiale, iar aici pentru a da cateva exemple putem aminti: hoteluri, vitrine, birouri, galerii si expozitii, restaurante, sali de conferinte, spa-uri, sau diferite alte spatii care necesita un interior „verde”.

Faptul ca aceste tablouri verzi nu necesita ingrijire suplimentara, este de-asemenea un mare avantaj al acestora. Tot din seria avantajelor putem aminti faptul ca nu trebuie udat, acesta hranindu-se cu umezeala din aer.

Un tablou verde cu licheni nu are nevoie de lumina si nici nu necesita taiere, si cu siguranta este tratat anti – static, adica nu necesita curatare impotriva prafului.

Tabloul verde din licheni are o greutate redusa, fiind usor de montat si manipulat din acest motiv. Acesta nu atrage atentie, iar muschiul este ideal doar pentru utilizarea tabloului in interior, cum ar fi intr-o camera, sau chiar pe o terasa inchisa.

Ei bine, dupa cum se poate vedea, tablourile verzi pot fi pastrate in casa sau pe terasele inchise, si cu siguranta aduc un plus de frumusete decorului.

Cei care iubesc natura si care locuiesc la casa, in mod evident nu se vor multimi sa aiba doar tablouri verzi in casa, ci isi vor dori sa aiba de-asemenea si o curte frumos amenajata cu flori.

Acestia pot opta pentru un gard viu, iar de jur imprejur pot planta flori. Sau, mai au posibilitatea de a opta pentru o curte cu gazon, iar in diferite locuri pot planta tot felul de flori precum trandafiri, crini, lalele, narcise, iar exemplele pot continua.

Ce poate fi mai frumos decat o curte frumos amenajata cu flori, si o casa sau o terasa unde pe langa florile in ghiveci, mai putem sa intalnim si unul sau chiar mai multe tablouri verzi? Cu siguranta cei care locuiesc la casa, ar trebui sa isi amenajeze astfel casa si tearasa.

0 Shares
You May Also Like