Apartamentul visurilor tale se afla in Greenfield

0 Shares
0
0
0

Apartamentulvisurilor tale se afla in GreenfieldO casa primitoare, un apartament de 3 camere in Bucurestiintr-o zona buna, o locuinta frumoasa, cu finisaje de calitate si o priveliste uimitoare este visu lmultora ca noi, care isi doresc sa fuga de agitatia si aglomeratia capitalei, din zonele inconjurate de betoane si poluare care te sufoca si nu te lasa sa respiri, sa te relaxezi.

Ce ti-ai dori mai mult decat sa te trezesti dimineata, sa iesi din bloc la alergat prin padure? Ai vrea sa nu mai fi nevoit sa parcurgi distante lungi pana la parcul aglomerat, unde multi ca tine cauta o oaza de relaxare, ai vrea sa-ti permiti momentul sa fii tu cu tine, sa faci cativa pasi in natura, sa te bucuri de aer curat, sa-ti faci ordine in ganduri si sa-ti incarci bateriile pentru o noua zi de munca.

Nu-iasa ca ai vrea sa locuiesti aproape de oras intr-un loc inconjurat de padure, un loc care sa fie altfel decat toate celelalte cartiere, un loc unde siguranta si confortul tau vor fi puse pe primul loc?

Nu-I asa ca ti-ai dori un apartament intr-un bloc nou, intr-un cartier modern care sa iti ofere toate facilitatile de care ai nevoie? Nu-iasa ca ai vrea ca totul sa fie la indemana ta, cat mai accesibil?

Nu-I asa ca ti-aidori un aparament modern, construit si finisat cu materiale de calitate?http://www.greenfieldresidence.ro/apartamente/3-camere/

Si daca ti-as spune ca tot ceea ce ti-ai dorit este chiar in sectorul 1 al capitalei, intr-o zona accesibila, in care  natura si-a mentinu tfrumusetea nealterata, un cartier rezidential nou, cu potential de dezvoltare urias, care are sa iti poata garanta un trai sanatos si activ, intr-o zona buna?

Greenfield este cartierul de care vreau sa-ti vorbesc, un cartier imbratisat de padurea Baneasa si Tunari, un ansamblu rezidential amplasat intr-o locatie spectaculoasa. Aici e locul unde te vei putea bucura de o viata sanatoasa, linistita, vei simti beneficiile pe care padurea le are asupra organismului tau, aici gasind conditii propice practicarii silvoterapiei.

Un apartament in Greenfield poate fi un vis devenit realitate. Frumusetea locului, natura care te inconjoara si apartamentele bine facute vor face din locuinta ta un loc unde te vei intoarce cu bucurie de fiecare data. Dupa o zi de munca, te vei putea relaxa acasa, intr-un mediu plin de energie pozitiva, intr-o ambianta placuta, unde te vei putea incarca de vitalitate.

Apartamentul perfect iti ofera din prima clipa starea de “acasa”. Un apartament nou cu 3 camere in Bucuresti, in Greenfield reprezinta optiunea corecta. Daca esti in cautarea unei locuinte, planifica-ti o vizionare. O sa fii uimit de locatie, de calitatea vietii intr-un cartier rezidential nou si modern.

Greenfield
StradaDrumulPadureaNeagra, nr 56, Bloc BL04, ParterBucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

0 Shares
You May Also Like