Avantajele unei masini de inchiriat

0 Shares
0
0
0

Rent a car Cluj Elite va ofera o serie de avantaje importante in momentul in care inchiriati o masina.

Libertatea de miscare

Puteti merge oriunde doriti sa mergeti, indiferent de ora sau locatie. Atentie la „kilometrii liberi” inclusi in contract. Companiile de inchirieri auto isi vand adesea masinile ca masini second hand si, prin urmare, multi limiteaza numarul de kilometri pe care ii puteti conduce pe perioada de inchiriere.

Daca conduceti mai multi kilometri decat este permis, trebuie platita o taxa suplimentara stabilita de firma de inchirieri.

Economisiti bani si timp

Puteti economisi rezervand un hotel care nu se afla in centrul orasului. Aceasta extinde gama de optiuni de cazare si este mult mai usor sa gasiti o oferta ieftina. Puteti rezerva o masina de inchiriat din o parte din banii economisiti la alegerea unui hotel.

Daca plecati in vacanta cu intreaga familie sau intr-un grup turistic, inchirierea unei masini este o optiune buna. Economisiti combustibil (si, daca este necesar, taxele aferente) daca inchiriati o masina de 9 locuri in loc sa conduceti  doua masini.

De asemenea, puteti economisi bani pentru taxiuri si autobuze; In functie de oras, preturile pentru o calatorie cu autobuzul de la aeroport la oras poate varia destul de mult. Drept urmare, costul transportului suportat la sosire si in timpul sederii poate fi mai mare decat pretul total pe care l-ati plati pentru o masina de inchiriat.

De asemenea, daca nu aveti propria masina si din cand in cand vreti sa conduceti, este mai ieftin sa inchiriati una cand aveti nevoie. Concurenta dintre companiile de inchirieri de masini ofera clientului posibilitatea de a obtine o selectie mare de vehicule la preturi bune.

De exemplu, daca aveti nevoie doar de masina pentru a conduce din cand in cand la magazinele mari sau vacante de weekend, nu merita sa platiti intretinerea si asigurarile propriei masini.

Calitatea vietii si confortul

In toate aeroporturile din Europa veti gasi companii de inchiriere de masini direct in aeroport. Astfel, puteti face calatoria super confortabila: coborati doar din avion si intrati in masina de inchiriat.

La destinatiile populare de vacanta, cum ar fi Spania, Italia si Portugalia, exista furnizori low-cost, care se afla in afara aeroportului si care ofera de obicei un serviciu de transfer gratuit, care va va duce de la aeroport la firma de rent a car. Desi aceasta optiune este oarecum incomoda in comparatie cu inchirierea direct la aeroport, cu banii economisiti va puteti imbunatati vacanta.

Autobuzele din orase sunt ieftine, dar este posibil ca autobuzul sau gara sa nu se afle la intrarea in hotel. In plus, trebuie sa respectati programul transportului in comun. Cu o masina de inchiriat, va puteti bucura pe deplin de vacanta, conform propriilor planuri.

Oricum este mult mai confortabil sa calatoriti cu masina si aveti intotdeauna tot ce va trebuie la indemana. Un alt avantaj: va puteti incarca smartphone-ul , care serveste ca un insotitor de calatorie fidel, in masina , astfel incat sa aveti intotdeauna suficienta baterie pentru a fotografia totul si pentru a gasi cele mai bune locuri folosind Google Maps sau TripAdvisor.

0 Shares
You May Also Like