Browsere mai putin cunoscute pentru telefoanele mobile

Browsere mai putin cunoscute pentru telefoanele mobile

0 Shares
0
0
0

Browsere mai putin cunoscute pentru telefoanele mobile
Se stie faptul ca telefoanele mobile sunt folosite in prezent printre altele, si pentru a naviga pe internet. Utilizatorii isi indreapta de exemplu atentia spre un smartphone Samsung, pe care il echipeaza cu accesorii de protectie precum folie de sticla pentru ecran si husa Samsung, iar mai apoi incet sa utilizeze intens telefonul.

Foarte multi dintre cei care isi aleg un smartphone nou, aleg sa navigheze pe internet. Fireste, cei mai multi utilizatori isi vor indrepta atentia spre browsere precum Chrome si Mozilla Firefox, insa exista si utilizatori care aleg sa foloseasca alte browsere precum urmatoarele:

Opera

Opera pentru Android este un derivat al browserului desktop si a fost lansata pentru telefoanele mobile cu numeroase caracteristici. Inca mai continua sa primeasca o serie de functii noi prin actualizari regulate, ceea ce face ca browserul sa fie unul sofisticat.

Opera are toate caracteristicile care il fac competitiv, ca noua bara de cautare a Opera, care suporta o gama standard de functii si interogari, cum ar fi imagini, videoclipuri etc.

De asemenea, suporta scanarea codurilor QR cu Opera Turbo, comprimarea datelor de pana la 80%. Cea mai recenta adaugare a browserului este instrumentul de blocare a anunturilor, care este incorporat, care blocheaza ferestrele pop-up, anunturile bannere si anunturile interstitiale.

Celelalte caracteristici sunt comparabile cu Chrome, care sunt navigarea privata, managerul de parole, instrumentul de completare automata si sincronizarea sesiunilor de navigare cu alte dispozitive.

Opera vine ca browser de internet implicit, cu majoritatea telefoanelor Android de marca. Exista doua versiuni ale browserului si anume Opera si Opera Mini. Cel mai important, Opera ofera o experienta de navigare fara aglomeratie cu alte facilitati, cum ar fi suportul pentru Flash, descarcari mai rapide, navigarea privata si tab-urile cu personalizarea browserului.

Dolphin

Dolphin a fost unul dintre primele browsere introduse pe platformele Android si a reusit sa nu se scufunde in uitare in peisajul competitiv al telefoanelor mobile. La fel ca Firefox si Opera, Dolphin accepta, de asemenea, extensiile, navigarea privata si tabelele, completarea automata a formularelor si gestionarea parolelor.

De asemenea, accepta datele de navigare ale altor dispozitive prin Dolphin Connect. Dolphin Sonar va permite sa efectuati sarcini complexe, cum ar fi interogarile vocale si caracterele trasate cu degetul, cu site-uri Web.

Acest lucru face ca experienta de navigare sa fie usoara si neteda pentru cautarea site-urilor web in momentul in care introduceti “T”, apare twitter. Dolphin este, de asemenea, rapid si va ofera o experienta destul de buna navigare.

Puffin

Puffin este un browser bazat pe Android, cu cateva caracteristici ciudate, dar utile, cum ar fi suportul de continut Adobe Flash, modul jocuri, mouse-ul virtual pad si cateva altele. Acest lucru il face favorit pentru gameri. Puffin utilizeaza servere de la distanta pentru a descarca si streaming videoclipuri si jocuri flash pe dispozitiv.

In afara de acestea, are si o tastatura virtuala si un gamepad care sunt integrate si va permit sa personalizati teme fara probleme cu cateva alte caracteristici de salvare a datelor. Una dintre limitarile sale este versiunea gratuita de nivel Puffin permite suportul de streaming flash pana la maximum 12 ore pe zi.

0 Shares
You May Also Like