Cand ai schimbat ultima oara placutele de frana? Gasesti la Comnico oferte

0 Shares
0
0
0

Intretinerea masinii nu este o misiune usoara. Stim cu totii ca sunt lunar bani investiti si altii periodic. Astazi ne axam pe placutele de frana. Cand sunt acestea necesar a fi schimbate? Cel mai probabil cei care fac revizii periodice sunt instiintati de mecanic ca ar fi cazul unei schimbari. Chiar si asa, iata si cateva semne clare ca este momentul potrivit sa faci aceasta investitie.

# vibratii in volan, mai ales cand franezi

Nu este exclus ca si sistemul de directie sa fie necesar a fi verificat.

# sunete ciudate

Unii soferi vorbesc despre scartait, altii de huruit. In orice caz uzura placutelor de frana poate insemna sunete de acest gen.

# martor in bord

La masinile moderne care dispun de senzor electronic pentru placutele de masina se aprinde un martor in bord care te avertizeaza despre necesitatea sa schimbi aceste piese.

# frana moale

Daca la franare pedala o apesi pana la fund pana reusesti sa franezi atunci ar fi cazul sa te opresti la service.

# masina trage intr-o parte

Fie in momentul in care franezi sau cand mergi drept, masina trage parca intr-o parte? Atunci trebuie neaparat sa ceri mecanicului sa ii verifice directia, dar si placutele de frana sau tot sistemul de franare.

Cumpara placute de frana de la Comnico

Poti cumpara setul de placute de frana si din magazinele online. O simpla cautare de piese auto in Arad sau in functie de orasul tau te va ghida spre ComNico, un univers al pieselor auto. Regasesti aici un vast catalog de piese care sa iti inlocuiasca orice componenta auto, produse universal valabile, pachete de revizie si chiar si anvelope.

Cat ma costa?

Piesele in sine au un pret variabil in functie de tipul de masina. Vorbim de consumabile la care nu ar trebui sa te zgarcesti. Alege ce se potriveste masinii tale, incat sa corespunda, dar si ce este potrivit in functie de stilul de sofat. Pentru cei care au rulaj mare anual, calitate buna la placutele de frana inseamna in mod absolut cele originale.

Intreaba specialistii de la Comnico ce alegere este potrivita pentru tine. Ai oferte de pret care te ajuta sa tii sub control aceasta investitie. Comanda online din acest eshop inseamna si livrare rapida – in aceeasi zi pentru cei din Arad. Iti garanteaza compatibilitate de 98% si desigur primesti si garantie asa cum este ea oferita de producator.

0 Shares
You May Also Like