Care sunt avantajele unei aplicatii pentru citit? Dar pentru aditare video?

Care sunt avantajele unei aplicatii pentru citit? Dar pentru aditare video?

0 Shares
0
0
0

Care sunt avantajele unei aplicatii pentru citit? Dar pentru aditare video?In secolul XXI, mai multe persoane prefera cartile electronice, in defavoarea celor fizice. Persoanele care cumpara un numar mare pe ebooks pentru telefon sau tableta sustin faptul ca, datorita cartilor electronicde, vom putea salva padurile.

Totodata, ebooks-urile si aplicatiile pentru citirea acestor documente s-au dovedit a fi mult mai utile, comparativ cu produsele fizice. Astfel, daca te numeri printre cititiorii cei mai deseama, dar nu stii ce optiuni de pe piata sa alegi, (ebook sau format fizic), noi iti sugeram sa iti descarci o aplicatie pentru citit.

Aplicatiile pentru citit sunt extrem de populare, in special in randul tinerilor, iar noi, prin acest articol, iti vom prezenta diferite aspecte cu privire la utiliatea si functionalitatea acestor softuri.

  1. Biblioteca

In momentul in care vei deschide aplicatia pentru citit, intr-un mic chenar vei observa butonul pentru biblioteca. Accesand biblioteca, vei putea gasi numeroase titluri de carti si serii, percum si benzi desenate. Avantajul unei astfel de aplicatii este ca majoritatea titulrilor sunt gratuite, in timp ce restul de 30% dintre carti se pot cumpara.

Pretul acestor produse este mult mai scauzut, comparativ cu cel al ebook-urilor  sau cartilor fizice. Astfel, deschizand o singura aplicatie, te vei putea bucura de sute de titluri, care probabil nici nu se regasesc in tara ta.

  1. Utilizare usoara

Aplicatiile pentru citit sunt extrem de usor de folosit. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa deschizi meniul si vei regasi toate cartile pe care deja le-ai salvat. De altfel, aplicatia iti va prezenta si o sectiune unde sunt listate cartile in curs de citire. Astfel, vei putea avea acces la intreaga ta biblioteca virtuala, doar printr-un simplu tap.

Cand vei deschide o carte, vei putea observa noi setari. Printre acestea se numara: semnul de carte, sublinierea, semnarea, adaugarea de comentarii. In cazul in care ai anumite informatii de insemnat  pe suprafata cartii, tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi una dintre aceste functii. Dupa ce ai adaugat comentariul sau semnatura, acestea vor fi vizibile doar pentru tine, in timp ce alti useri isi pot descarca materialul simplu.

  1. Dictionar

In cazul in care ai descarcat o carte unica, ce a fost publicata doar intr-un singura limba, nu ezita sa o descarci. Folosind aplicatiile pentru mobil, vei putea traduce pagini intregi din diferite limbi. Printre acestea, cele mai populare sunt engleza si franceza.

Daca esti o persoana care adora sa studieze limbile straine, atunci aceasta aplicatie iti va fi extrem de folos. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa descarci cartea tradusa in limba pe care o studiezi. In momentul in care vei gasi cuvinte pe care nu le integi, vei putea apela la functia dictionar a aplicatiei. Astfel, toate cartile care iti vor trebui, sunt adunate intr-o singura aplicatie.

In anumite cazuri, aplicatia dispune si de un dictionar de sinonime. Daca preferi scrierile vechi, care contin cuvinte arhaice, atunci, cu un simplu tap vei putea afla intreaga semnificatie a cuvantului. De altfel, regionalismele si arhaismele sunt deseori marcate cu semnul intrebarii, arfel incat sa poti accesa mai repede.

Cum poti edita video cu ajutorul telefonului

Esti pasionat de filmat si editat video dar nu iti poti petrece tot timpul in fata unui calculator? De ce sa astepti sa poti folosi computerul pentru a procesa ceea ce a fost inregistrat? De fapt, trebuie doar sa descarci o aplicatie pentru a edita videoclipuri si atat. Ti-e teama ca este prea complex? In realitate acest lucru nu este cazul.

De fapt, acestea nu sunt solutii profesionale de editare video, ci pur si simplu aplicatii de editare video care pot fi gasite, chiar si gratuit, in magazinele Android si iOS.

Nu sunt necesare abilitati tehnice pentru a le utiliza, ceea ce inseamna ca pot fi utilizate de oricine. Iata, deci, cateva aplicatii interesante pentru a edita videoclipuri din mers. Pune si o folie de sticla pe telefon pentru a te asigura ca obtii protectia necesara.

Adobe Premiere Clip pentru Android si iOS

O aplicatie interesanta de editare video este Adobe Premiere Clip, care este gratuita in versiunea de baza. Pentru a-l utiliza, pur si simplu creaza un cont in Creative Cloud Adobe si apoi apasa butonul „+” din stanga. In acest fel extrem de simplu poti alege daca vrei sa editezi fotografii si videoclipuri pe memoria dispozitivului, daca sa selectezi continutul Creative Cloud si Adobe Lightroom sau daca creezi continut chiar acum.

In acest moment poti alege intre doua metode de creare: automata sau manuala. Primul preia filmele realizate si le reelaboreaza prin inserarea muzicii alese, in timp ce al doilea garanteaza o mai mare libertate de executie asupra proiectului.

Dupa finalizarea activitatilor de editare, poti exporta videoclipul in memoria smartphone-ului, il poti salva in contul Creative Cloud sau poti alege sa utilizezi aceasta aplicatie pentru a edita videoclipuri pe YouTube. Sigur, este o aplicatie foarte distractiva pentru a edita videoclipuri Android si iOS.

0 Shares
You May Also Like