Cat de avantajos este cu adevarat videochatul?

0 Shares
0
0
0

Cele mai avantajoase locuri de munca in prezent, din toate punctele de vedere, sunt cele din industria videochatului, iar in continuare vom discuta despre acest aspect si vom enumera cateva dintre cele mai importante avantaje videochat.

Este un job legal

In ciuda faptului ca exista un numar foarte mare de controverse in jurul acestui domeniu de activitate, si care ar putea promova o idee eronata, precizam faptul ca munca intr-un studio de videochat este 100% legala.

Videochat-ul este un job ca oricare altul, si stiti de ce? Pentru ca este reglementat prin Legea 196/2003, modificata si completata prin legea 496/2004. In cadrul studiourilor de videochat, modelele lucreaza doar in baza unui contract, castigurile modelelor fiind transparente si supuse impozitarii specifice.

Acest lucru inseamna ca fetele care practica videochatul au toate contributiile platite la zi, la fel ca si secretarele, doctoritele, asistentele, avocatele sau femeile care isi desfasoara activitatea in diferite alte domenii.

Programul este flexibil

In cadrul studiourilor de videochat, precizam faptul ca programul este flexibil, si de regula este organizat in ture de zi si de noapte. De-asemenea, precizam si faptul ca se poate lucra full time sau part time in aceasta industrie. In mare parte, modelele vor lucra 5 zile pe saptamana, ceea ce inseamna ca vor avea un total de 40 de ore pe saptamana, la fel ca in orice alta industrie.

Modelele au insa libertatea de a alege cand si cum isi doresc sa acumuleze aceste ore, iar acesta este unul dintre cele mai importante avantaje ale videochatului, pentru ca in cazul in care modelele sunt studente si trebuie, pot ajunge la cursuri.

Daca mai au un alt job, isi pot organiza timpul in asa fel incat sa ajunga si la celalalt job.  Practic, programul de munca flexibil reprezinta unul dintre cele mai mari avantaje ale modelelor de videochat.

Castiguri mari

Fara doar si poate, cel mai important avantaj pe care il au fetele care practica videochatul, este acela ca in fiecare luna pot castiga foarte multi bani. Locurile de munca din aceasta industrie sunt foarte bine platite, iar mai mult decat atat, modelele primesc fel si fel de bonusuri.

Exista studiouri care isi recompenseaza modelele care atrag modele noi. Exista de-asemenea si studiouri care rasplatesc fidelitatea modelelor, astfel ca le ofera diferite sume de bani (bonus de fidelitate). Alte studiouri de videochat pe langa castigurile mari, le ofera diferite vouchere modelelor sau diferite produse, pentru a le recompensa.

Dobandirea unor cunostinte de psihologie valoroase

Luand in considerare faptul ca modelele de videochat interactioneaza cu mai multe tipologii de persoane, acestea intr-un final dobandesc o suma de calitati si cunostinte de psihologie foarte importante. Un loc de munca pe post de model videochat presupune socializare, empatie si stapanirea artei conversatiei, iar mai mult decat atat, reprezinta un bun exercitiu de dezvoltare personala.

Intarirea increderii in propria persoana

Pe langa beneficiile de ordin profesional, fara doar si poate, un avantaj personal semnificativ este reprezentat de intarirea increderii in propriile forte. Lucrand cu oamenii, modele se maturizeaza din punct de vedere profesional, dar si din punct de vedere personal, devenind in acest fel femei puternice si independente, constiente de potentialul lor si de succesul pe care il pot atinge muncind.

Confidentialitate

Confidentialitatea este un alt avantaj major. Cu siguranta, exista fete care viseaza la o asemenea cariera, insa care nu isi doresc ca persoanele cunoscute sa stie cu ce se ocupa. Din fericire, confidentialitatea este sfanta in aceasta industrie, asa ca nimeni nu poate afla fara voie fetelor, ca acestea practica videochatul.

Training

In mod evident, fetele care isi doresc sa urmeze o asemenea cariera, au nevoie de sedinte de training, mai ales in cazul in care nu au mai lucrat pana acum in aceasta industrie. In plus, de training pot avea nevoie chiar si persoanele care au deja experienta in industria videochatului, si care isi doresc sa se perfectioneze.

Suport tehnic

Pentru ca se lucreaza cu cea mai buna aparatura, este firesc ca studiourile sa le puna modelelor la dispozitie specialisti in suport tehnic, care se pot ocupa de diferite probleme, sau mai bine spus pot remedia toate problemele de ordin tehnic.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante avantaje ale videochatului.

0 Shares
You May Also Like