Ce incarcatoare wireless iti poti cumpara?

Ce incarcatoare wireless iti poti cumpara?

0 Shares
0
0
0

Daca va petreceti mult timp la un birou, este logic sa alegeti un stand de incarcare, unul care sustine telefonul pentru a putea vedea ecranul.

Ce caracteristici ar trebui sa cautati intr-un incarcator Qi? Incepeti cu urmatoarele:

Grip: Un inel de cauciuc incorporat in tampon poate ajuta telefonul sa nu se alunece. Fara ea, o usoara lovire ar putea bate cele doua bobine din aliniere, perturband incarcarea.

Bobinele: Tot ce este nevoie este o singura bobina de incarcare pentru alimentarea telefonului, dar veti vedea niste incarcatoare care au nevoie de 2-3 bobine. Care este avantajul? In mod surprinzator, nu are nimic de-a face cu viteza: un incarcator cu mai multe bobine va ofera mai mult spatiu pe tampon, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa fii atat de precis cand iti pui telefonul jos.

Si cand vine vorba de un stand de incarcare, este de preferat sa aveti bobine suplimentare pentru ca diferitele telefoane au inaltimi diferite si doriti sa va asigurati ca se conecteaza in mod corespunzator. Deci, un tambur mic, cu o singura bobina este bine, dar daca alegeti un covor de incarcare mai mare sau un suport de incarcare, opteaza pentru doua sau trei bobine.

LED-uri inteligente: Nu toate tampoanele de incarcare sunt prietenoase. Unele utilizeaza LED-uri foarte luminoase care ar putea distrage traversele usoare. Iata un model (altul de la Pleson) care se aprinde cand incepe incarcarea, dar apoi dezactiveaza LED-urile dupa cateva secunde.

Adaptor de perete: Dupa cum se mentioneaza mai jos in “Cum se capteaza incarcatorul?”, Nu toate tampoanele si suporturile vin cu dopuri de perete. Este posibil sa nu aveti nevoie de una, dar verificati daca este inclusa.

Mai pot folosi husa?

Da – cu conditia sa nu fie de metal sau, stiti, de cativa centimetri grosime. Retineti ca incarcarea Qi se bazeaza pe inductia magnetica, nu pe contactul direct. Atata timp cat telefonul dvs. reuseste sa ajunga in cativa milimetri de tampon – si nu exista interferente metalice – ar trebui sa poata incarca. Cumparati de aici incarcatoare wireless.

Acestea fiind spuse, exista o multime de variabile aici, astfel incat kilometrajul dvs. poate varia. Incarcarea cu Qi ar trebui sa functioneze cu orice carcasa din piele, silicon sau similar nemetalica cu o latime de 3 mm sau mai mica.

Cum functioneaza incarcatorul?

Taiati un cablu, dar adaugati un altul: Incarcatorul in sine trebuie sa aiba energie, iar puterea provine de la un cablu care de obicei se conecteaza la un port USB. Este important sa retineti ca unele placute de incarcare, in special cele mai ieftine, nu vin cu un mufa de perete, ceea ce inseamna ca va trebui sa va furnizati propria placa sau sa conectati tamponul in laptop sau intr-un alt port alimentat.

Unii ar putea spune ca este “ieftin”, ca nu este chiar o taxare wireless. Nu mai exista un cablu intre telefon si incarcator, astfel incat partea este fara fir.

Si daca doriti sa taiati cablul in totalitate, cel putin in timp ce calatoriti, exista banci de putere mobile care au capacitati de incarcare Qi.

0 Shares
You May Also Like