Ce este gazduirea web?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand un furnizor de gazduire aloca spatiu pe un server web pentru ca un site sa-si stocheze fisierele, acesta gazduieste un site Web. Gazduirea web face ca fisierele care contin un site web (cod, imagini, etc.) sa fie disponibile pentru vizionarea online. Fiecare site pe care l-ati vizitat vreodata este gazduit pe un server.

Cantitatea de spatiu alocata de catre un server unui site web depinde de tipul de gazduire. Principalele tipuri de gazduire sunt gazduire partajata care este si solutia ideala pentru cei care cauta gazduire web ieftina, gazduire dedicata, server VPS si reseller hosting.

Acestea sunt diferentiate dupa tipul de tehnologie folosit pentru server, nivelul de gestionare furnizat si serviciile suplimentare oferite.

Pe scurt, gazduirea web este procesul de inchiriere sau de cumparare de spatiu pentru a gazdui un site web pe World Wide Web. Continutul site-ului web, cum ar fi HTML, CSS si imaginile, trebuie sa fie gazduit pe un server pentru a fi vizibil online.

Ce anume este un server? Un server este un computer care conecteaza alti utilizatori web la site-ul dvs. de oriunde din lume.

Dupa cum sugereaza si numele, furnizorii de servicii de gazduire web au servere, conectivitate si servicii asociate pentru a gazdui site-uri web. Oferind o varietate de planuri de gazduire, ele acopera spectrul de nevoi de gazduire, de la bloguri mici si organizatii mari.

Daca intentionati sa creati o prezenta online, hostingul de incredere este esential. Exista literalmente sute de gazde web disponibile astazi oferind mii de soiuri de servicii de gazduire web.

Planurile variaza de la optiuni gratuite cu optiuni limitate, la servicii web hosting scumpe specializate pentru afaceri. Planul pe care il alegeti depinde in primul rand de modul in care intentionati sa utilizati site-ul dvs. web si cat de mult ati bugetat pentru gazduire.

Alegerea planului potrivit de gazduire va insemna accesul la alocarea corecta a resurselor, pentru a va mentine rapid si sigur incarcarea site-ului pentru vizitatorii dvs. Ganditi-va cat de multe intreprinderi din zilele noastre functioneaza in principal online; vanzarile si afacerile lor provin de pe site-ul lor.

Daca cineva aterizeaza pe un site web si exista o problema precum faptul ca este nevoie de prea mult timp pentru incarcare sau nu apare nimic pe pagina, atunci cu siguranta clientii potentiali nu vor astepta prea mult timp. Ei vor sari de pe site-ul in cautarea unei alt site care functioneaza corect si care poate livra ceea ce cauta, perfect.

Ei bine, acum stiti tot ceea ce este important despre gazduirea web. Este foarte important ca in cazul in care aveti nevoie de un astfel de serviciu, sa analizati foarte bine ofertele pe care agentiile de specialitate vi le propun.

Este important sa nu va grabiti sa alegeti furnizorul pana cand nu va informati in legatura cu calitatea serviciilor sale. Puteti accesa o multime de forumuri de specialitate, pentru a vedea daca fostii sau actualii clienti sunt multumiti de calitatea serviciilor. In caz contrar, trebuie sa va orientati spre un alt furnizor de gazduire web.

0 Shares
You May Also Like