Ce job videochat ti se potriveste?

0 Shares
0
0
0

Videochatul este o forma de comunicare, platita sau gratuita, care are loc intre doua persoane prin intermediul unui camere web conectata la un calculator. Videochatul se imparte in doua mari categorii, astfel ca exista videochat adult si videochat non-adult.

Videochatul NON-ADULT trebuie sa stiti ca este caracterizat in mod principal de faptul ca prezentarea oricarui fel de material explicit sexual este strict interzisa. Toate modelele de videochat care fac parte din sectiunea non-adult, este obligatoriu sa fie mereu imbracate complet si sa se rezume doar la discutii si flirturi pe diverse teme: cum ar fi discutii despre calatorii, filme sau gasirea sufletului pereche.

Categoria non-adult este destinata persoanelor care cunosc si care vorbesc foarte bine limba engleza, care au o cultura generala vasta, care se bazeaza pe un limbaj elevat avand abilitati deosebite de comunicare.

Toate aceste calitati trebuie sa fie insotite de o atitudine joviala, relaxata dar si de un aspect impecabil. Precizam faptul ca un fizic frumos iti creaza un alt mare avantaj la aceasta categorie de videochat, asa ca daca esti o femeie frumoasa, si vorbesti si foarte bine limba engleza, ai toate sansele sa obtii un job videochat.

Pentru a avea succes la aceasta categorie trebuie tot timpul sa arati impecabil, este important sate imbraci elegant dar si sexy. De-asemenea este important sa stii ca in calitate de model videochat non-adult este indicat sa fii tot timpul coafata, sa fii machiata si gata de a discuta despre tot felul de teme diferite de la sport, hobby-uri pana la sex. Imaginatia este iarasi un punct in favoarea celor care doresc sa lucreze la aceasta categorie.

Categoria ADULT a videochatului, este total diferita de cea non – adult. Videochatul adult este o sectiune a videochatului in care in zona platita(privat), presupune si scene de nuditate pe langa discutii care de cele mai multe ori au tenta sexuala.

Membrii intra in camera virtuala a unui model, iar in momentul in care ajung in zona de privat incep sa discute si incep sa se vada. Acestia au posibilitatea de a vedea, eventual un show erotic prestat de catre modelul de videochat adult.

De cele mai multe ori, incasarile cele mai mari se fac din discutii, discutii care se pot intinde pe parcursul a catorva minute sau de ce nu, chiar pe parcursul a mai multor ore, iar aici modelele au de castigat. Cu cat petrec mai mult timp cu clientul, cu atat veniturile lor vor fi mai mari.

Pentru a retine un membru cat mai mult in zona platita, este deosebit de important ca modelul sa afle cat mai multe informatii despre acesta si sa descopere cat mai rapid ce isi doreste clientul. Cand modelul stie ce isi doreste clientul, este necesar sa il pastreze aproape cat mai mult timp, pentru a castiga cat mai multi bani.

Membrii trebuie sa gaseasca in modelele de videochat ceea ce ei cauta in viata reala, iar aici ne referim la frumusete (din punctul lor de vedere), inteligenta, atitudine. De-asemenea, este important ca acestia sa poata gasi in modelele de videochat o iubita, dar si un prieten de nadejde, un confident de incredere.

Asadar, acestea sunt cele doua posibilitati pe care le au fetele care isi doresc un job videochat, si anume sa devina model adult sau model non-adult. Cele care ajung isi gaseasca un asemenea job, indiferent ca opteaza pentru videochat adult sau videochat non-adult, in mod evident pot ajunge in situatia de a castiga cateva mii de dolari in fiecare luna.

Un amanunt foarte important de mentionat este acela ca foarte multe fete isi doresc o asemenea cariera, insa de multe ori ele isi doresc sa aplice pentru un job videochat, inainte sa fi implinit 18 ani.

Nu este insa posibil acest lucru, pentru ca angajarea, mai ales intr-un asemenea domeniu de activitate, se poate face doar dupa implinirea vastrei majoratului.

Fetele care au insa 18 ani impliniti, pot opta atat pentru videochatul adult, cat si pentru videochatul non adult. Acestea pot ajunge la castiguri foarte mari in fiecare luna, mai ales de pe urma videochatului adult, insa nici castigurile de pe urma videochatului non-adult nu sunt tocmai de neglijat, asa ca fetele pot opta si pentru o asemenea cariera.

0 Shares
You May Also Like