Ce riscuri pot aparea cand se opteaza pentru un implant silicon?

Ce riscuri pot aparea cand se opteaza pentru un implant silicon?

0 Shares
0
0
0

Femeile pun mare pret pe imaginea pe care o au, iar din acest motiv fac tot ceea ce le sta in putinta pentru ca imaginea lor sa fie una perfecta.

Exista o multime de femei care merg in fiecare saptamana de cate 3-4-5 ori la sala, pentru a reusi sa se mentina tot timpul in forma, pentru a nu se ingrasa, si pentru a avea un corp de invidiat.

Ei bine, exista insa si femei care oricat sport ar face, sunt nemultumite de faptul ca nu au fost inzestrate de catre mama natura cu un piept mare si frumos.

Din acest motiv, respectivele femei mai mult ca sigur vor alege sa viziteze cabinetul unui chirurg estetician, pentru a discuta despre ceea ce presupune un implant silicon.

Fiecare femeie care isi doreste o asemenea interventie chirurgicala de marire a sanilor, este constienta de faptul ca astfel va reusi sa obtina sanii doriti, si va avea sani apreciati de catre barbati si invidiati de catre femei.

Doamnele si domnisoarele sunt constiente si de faptul ca femeile cu sanii mari sunt mai apreciate de catre barbati decat cele care au sanii mici, asa ca si acesta poate sa fie un motiv pentru care ele isi doresc o asemenea interventie chirurgicala.

Exista insa si femei care pur si simplu nu se simt ele bine in pielea lor datorita sanilor mici pe care ii au, asa ca nu mai stau pe ganduri si aleg sa se informeze putin despre operatiile de marire de sani.

Toate femeile care vor trece pragul unui chirurg estetician, vor fi insa informate si despre riscurile la care se supun atunci cand opteaza pentru un asemenea implant silicon.

Chirurgii le vor spune femeilor toate aceste lucruri, deoarece este obligatoriu ca fiecare femeie sa cunoasca toate aceste riscuri inainte de a-si mari sanii.

Ei bine, daca tot am discutat despre aceste riscuri, trebuie sa mentionam faptul ca ar trebui sa amintim mai intai de toate cicatrizarea vicioasa, pentru ca fiind vorba despre o interventie cu bisturiul este evident faptul ca apoi va ramane o cicatrice.

Un alt risc eventual consta in sangerarea zonei respective, insa exista si riscul ca din diferite motive sa apara o infectie nedorita. Cu siguranta daca zona se va infecta, vor aparea si dificultati de vindecare a plagilor.

Inca un risc mare pe care femeile trebuie sa il cunoasca inainte de a opta pentru un implant silicon ar fi reprezentat de modificarile de sensibilitate ale mamelonului sau ale sanilor, iar aceste modificari pot sa fie temporare sau permanente.

Scurgerea sau ruperea implantului poate sa fie deasemenea un risc pe care femeile trebuie sa il cunoasca inainte de a opta pentru un asemenea implant mamar.

Cudarea piellii deasupra implantului este un alt risc care poate aparea, insa cele mai neplacute riscuri sunt cele legate de anestezie, pentru ca daca anestezia nu isi face efectul, cu siguranta pe femei le va durea locul.

In cazul in care operatia nu este realizata de catre chirurgi plasticieni renumiti, exista riscul de a fi nevoie de anumite interventii corectoare.

Asadar, acestea sunt cateva dintre riscurile unui implant silicon, riscuri pe care femeile trebuie sa le cunoasca inainte de a se opera.

0 Shares
You May Also Like