Ce tip de remorca ti se potriveste?

Ce tip de remorca ti se potriveste?

0 Shares
0
0
0

Ce tip de remorca ti se potriveste?Atunci cand intentionezi sa iti cumperi o remorca, ai mai multe optiuni decat te-ai astepta. Vei putea gasi remorca potrivita, indiferent de tipul activitatii pe care o desfasori. Vei afla mai multe detalii despre ce tip de remorca ti se potriveste, in continuare.

Remorca usoara

Remorca usoara este cea mai des utilizata in regim personal. Fara doar si poate, cel mai important avantaj pe care aceasta il are, este pretul redus. In plus, remorca usoara vine la pachet cu unele caracteristici importante, precum rabatarea obloanelor fata si spate, detasarea obloanelor laterale, sau daca este nevoie, chiar dubla inaltare cu obloane. O astfel de remorca poate fi basculata manual.

Remorca carosata

O remorca de acest tip are avantajul de a putea transporta o multime de produse, incepand de la bagaje, obiecte de mobilier, si pana la aparatura electrocasnica si nu numai.

In cazul in care trebuie sa transporti o greutate care depaseste 750 de kilograme (cu tot cu remorca), atunci aceasta trebuie sa fie echipata cu sistem de franare. In cazul in care greutate este mai mica de aceasta valoare, nu trebuie sa fie dotata cu sistem de franare.

Remorca comerciala

Remorca comerciala, dupa cum si numele da de inteles, este ideala pentru comercianti. Daca ai o mica afacere precum un magazin alimentar sau un magazin de haine, sau alt tip de magazin, poti sa folosesti o asemenea remorca pentru a-ti aproviziona magazinul.

In cazul in care ai nevoie de o astfel de remorca, ai posibilitatea de a opta pentru o remorca accesorizata cu rafturi de depozitare.

Remorca basculabila

Exista diferite situatii in care doar remorca basculabila poate face fata cerintelor tale. Daca detii o firma de constructii de exemplu, sau daca te ocupi doar de transportul materialelor de constructii, poti avea nevoie de o astfel de remorca pentru a transporta nisip, pietris, materiale de constructii, etc.

Remorca pentru animale

Este lesne de inteles datorita denumirii, scopul in care poate fi utilizata o astfel de remorca. Exista remorci pentru animale, special create pentru transportul cailor si a vacilor. Acestea sunt remorci pentru animale mari.

Exista insa si remorci pentru animale de diferite dimensiuni, care iti ofera posibilitatea de a transporta animale precum pasari de curte, caini, porci, iepuri, etc.

In functie de animalele pe care le detii, poti alege un tip de remorca pentru animale.

Remorca agricola

O remrca agricola, precum cele de la Rabota, poate fi utilizata pentru a transporta diferite materiale agricole. Se poate folosi remorca atunci cand este nevoie de transportul produselor agricole in vrac, precum boabe de cereale, cartofi, stiuleti de porumb, fructe si legume, gunoi de grajs, ingrasamine chimice, resturi vegetale si nu numai.

O remorca agricola va fi descarcata prin basculare. De-asemenea, trebuie mentionat faptul ca de obicei, o remorca agricola poate fi dotata cu echipament pentru a-i fi marita capacitatea, atunci cand se doreste transportul materialelor voluminoase.

Daca ai nevoie de o remorca agricola, poti cauta la Rabota o remorca pentru motocultor, care are capacitatea de 400 de kilograme. O remorca REM400 de la Rabota, are sistem de franare mecanica pe tambur si dispune de sistem de basculare.

Trebuie facuta precizarea ca o asemenea remorca se poate atasa unui motocultor, si are un scaun confortabil. Remorca dispune de suspensie pe foi de arc, iar rotile acesteia sunt pneumatice.

Indiferent ca doresti sa folosesti remorca pentru a transporta fructele si legumele, sau pentru a transporta ingrasamintele chimice sau alte produse care au legatura cu agricultura, o remorca pentru motocultor REM400 de la Rabota, reprezinta alegerea ideala.

Asadar, acestea sunt cateva tipuri de remorci spre care iti poti indrepta atentia.

0 Shares
You May Also Like