Ce trebuie sa stim despre masini de inchiriat?

Ce trebuie sa stim despre masini de inchiriat?

0 Shares
0
0
0

Daca rezervati online masini de inchiriat, cititi cu atentie termenii si conditiile inainte de a confirma rezervarea. Daca rezervati telefonul, intrebati agentul despre restrictii. Asigurati-va ca intelegeti conditiile rezervarii dvs. Exista o penalizare pentru no-show-uri?

Cat timp va fi mentinuta masina daca sunteti blocat in trafic pe calea catre statia de preluare? Exista o taxa pentru conducatorii auto suplimentari si trebuie sa figureze numele acestora in contract? Fiica ta de 20 de ani este destul de experimentata ca sa conduca masina? (Din motive de raspundere, acest lucru este important.)

Daca este cazul, intrebati despre orice restrictii privind calatoriile de-a lungul frontierelor de stat sau de tara. Pentru protectia proprie in caz de defectiune, asigurati-va ca firma are birouri in toate statele sau orasele din itinerariul dvs.

Pentru inchirieri auto intr-o singura directie, intrebati taxele de abandon. Ele pot fi exorbitante.

Obtineti intotdeauna un numar de confirmare. Pentru inchirierea din aeroport, asigurati-va ca oferiti reprezentantului serviciului clienti numarul de zbor si ora programata de sosire. Aceasta va proteja de obicei rezervarea in cazul in care zborul este intarziat.
10 lucruri pe care sa nu le faceti atunci cand inchiriati o masina

Ca si cumparator  trebuie sa va faceti griji: rata pe care o vedeti publicata in imprimate mari poate deveni atat de umflata cu taxele de stat si locale, taxele de aeroport, taxele suplimentare pentru conducatori auto, asigurarile, facturile de benzina si taxele de intarziere sau neprezentare pe care le veti plati mai mult de dublu fata de ce va asteptati. Aflati mai multe despre aceste costuri suplimentare in costurile ascunse inchiriate de masini.

De asemenea, rata anuntata poate fi valabila numai in afara sezonului sau pentru o dimensiune a masinii pe care o considerati necorespunzatoare.

In ultimii ani, principalele motoare de rezervare au devenit mai transparente in ceea ce priveste tarifele pentru masini de inchiriat, iar acum va arata, de obicei, costul total al inchirierii dvs., inclusiv taxele si taxele estimate, la inceputul procesului de rezervare.

Ca si companiile aeriene, companiile importante de inchiriere auto au adoptat “managementul randamentului”. Asta inseamna ca serverele lor pot reajusta rapid preturile in functie de schimbarile survenite in furnizarea de autoturisme disponibile, deci rata de inchiriere pe care o citati este valabila doar in acel moment. Daca nu rezervati imediat, rata este probabil sa se schimbe.

La ora de preluare

Daca prima dvs. calatorie va fi de la un aeroport la un hotel pentru noapte, de ce sa nu luati o masina de transfer la hotel in schimb? Acest lucru va poate economisi pretul unei inchirieri de o zi. Chiar daca trebuie sa conduci in aceeasi zi in care zborul tau va ajunge, este posibil sa nu trebuiasca sa luati masina la aeroport. Prin ridicarea in centru, puteti evita adesea suprataxele de aeroport.

Daca aveti o asigurare auto personala sau o platiti cu o carte de credit majora, probabil ca veti fi acoperit cel putin pentru daunele cauzate de coliziune – deci nu ar trebui sa achizitionati o sigurare a companiei de inchirieri auto sau o asigurare de renuntare la prejudicii . Daca aveti indoieli, adresati-va agentului de asigurari sau emitentului cartii de credit.

0 Shares
You May Also Like