Cum cumparam o geaca de piele?

Cum cumparam o geaca de piele?

0 Shares
0
0
0

Indiferent ca vrem geci de piele sau din alte materiale noi va recomandam sa va cumparati geci personalizate care sa va scoata toate tinutele din anonimat si sa va dea personalitate.

Piele naturala sau piele ecologica? Le puteti alege pe amandoua. Au aparut si inlocuitorii calitativi pentru piele naturala, care se poarta foarte bine odata cu trecerea timpului, arata foarte bine si au si avantajul de a avea greutatea mai mica.

Gecile de piele din prezent pot sa fie cumparate fie pentru a inlocui vechile geci din piele ecologica ce rezista la utilizati intensive, fie pentru ca sunteti un pasionat la obiectelor vestimentare din piele fie ca v-a sarit in ochi un anumit model, insa sunt putine persoane care cumpara des geci din piele, in special din piele naturala din cauza ca sunt destul de scumpe.

Pielea naturala are mai multe categorii in ceea ce priveste calitatea. Noi am remarcat ca pielea supla si flexibila se comporta mult mai bine si are un aspect plin de personalitate.

Culoarea pe care o va avea geaca este importanta. Pentru ca discutam despre produse scumpe care vor fi utilizate mai multi ani la rand ar fi de preferat ca gecile de piele sa fie purtate cu mai multe haine din garderoba.

Avem ceva dubii ca hainele roz fucsia ar fi primele optiuni asa ca o prima alegere ar fi nuantele neutre. Care dintre aceste nuante neutre este cea mai buna, tine de preferintele noastre si de paleta de culori pe care o agream.

Acum nu toti oamenii au un simt practic dezvoltat, unora le place mult sa poarte culori deschise si vor inclina spre ele. Daca aveti dulapul plin de culori neutre si vreti sa improspatati ituatia este destul de posibil ca gecile de piele in culori speciale sa fie ceea ce vreti.

Pentru persoanele care vor sa poarte rochii si fuste in sezoanele reci, gecile din piele scurte sunt potrivite pentru ca au rolul de a contura foarte bine silueta. Din cauza ca multi oameni merg pe jos acestia prefera sa poarte pantaloni si de aceea au nevoie de geci ceva mai lungi si din considerente care au legatura cu moda dar si pentru a isi asigura confortul termic.

Captuseala este importanta si trebuie sa existe. Cusaturile trebuie sa fie realizate impecabil si culoarea captuselii ar trebui sa se potriveasca cu geaca. Puteti fi uimiti de cate culori am putut vedea stricand interioarele unor geci in culori absolut neutre.

Este ideal ca gecile de piele sa fie suficient de mari incat puloverul sa incapa foarte usor pe sub geaca si sa fie indeajuns de mica incat sa nu lase impresia de homeless. Cele mai multe haine sunt luate in asa fel incat sa ni se potriveasca si au aceeasi marime.
Gecile de piele ar trebui sa fie cu o marime mai mare.

Nu uitati de detaliile metalice. Acestea nu ar trebui sa fie nici foarte multe dar nici foarte putine. Nu trebuie sa fie nici excesiv de sclipitoare si nici foarte mate. Detaliile metalice sunt acelea care vor scoate geaca de piele din anonimat.

0 Shares
You May Also Like